44

тя

преди 3 години

Финансовият министър бил " неподготвен за тия 10 милиарда лева " Ха , ха , ха- тоя на луди ли ни прави !

43

опетков

преди 3 години

До Христо Христов Да, и министъра му Гечев насърчаваше заводите и фабриките да не си плащат дълговете. Няма по-некадърен псевдоуправник от Виденов и сега видиш ли на некадърния е..ч космите му пречели. Добре, че бяха те, че както се бяхме засилили по стръмното, Венецуела щеше да ни изглежда като Швейцария.

42

Анонимен

преди 3 години

Да поискат помощ от фирмите които събират лоши кредити и всичко ще се оправи.Няма разлика .

41

СМЕШНОТО

преди 3 години

никак не е смешно, а ТЪЖНО, защото престъпно-умишлено е допуснато да мине срокът на давност за погасяване на задълженията към държавата.

40

Анонимен

преди 3 години

До Въпросът - Не е че има несъбрани данъциА че са толкова много! ___________________________ ... ____________ - Това е така, защото не трябва да се събират данъци от другарите, те затова се бориха. става дума за 10 год давност. Бройте назад и си отговорете от три опита!

39

Анонимен

преди 3 години

Те СА ***, колега. Винаги може да ги познаеш точно по селските прякори които използват. Дори повечето бяха в сайтчето на Недялко, преди да забрани коментарите, като един "независим" и "обективен" журналист.

38

Сашо

преди 3 години

Искренно се надявам повечето, които пишат коментари тук да са платени ***...ако масовия българин мисли, разсъждава и говори така - нищо добро не ни чака.Толкова елементарно и първично жалко.А Дачев е много интелигентен човек и с годините е доказал,че нещата които казва и съветва се случват.НО "по-важно" е да се пише за Борисов, за Радев и за Трифонов със селски прякори, да се оплакваме и да се плюнчим безсмислено - защото е по-лесно.

37

Анонимен

преди 3 години

Те нещата могат да се направят простичко и разбираемо,ама тогава ще е ясна картинката и няма как да шикалкавят и да краднат.

36

IBM Fake NEWS

преди 3 години

кой го гласува този закон? ГРОБ

35

Анонимен

преди 3 години

ти си смешен, а не министъра

34

Анонимен

преди 3 години

в белия свят ако шеф на Данъчна служба си продаде фирмата на клошар и после ощети хазната с милион трябва веднага да напусне финасовата система на държавата.а тука ще му гледаме мускулите по телевизията.това е пародия на държава.някакъв цирк

33

Анонимен

преди 3 години

хайде стига се подмазва на Герберите

32

Въпросът

преди 3 години

Не е че има несъбрани данъциА че са толкова много!

31

Христо

преди 3 години

За съжаление този е прав. А служебния министър на финансите беше служебен и през 2013 година под ръководството на плевнелиев. Тогава не ги ли е забелязал тези неща?

30

Анонимен

преди 3 години

Че неправилно са съставени и гласуванин закони е очевадно,защото са в противоречие с основния закон.А че тези които ги съставяха и гласуваха през годините на прехода са за затвора е неоспорим факт,понеже служеха не на Народа си(нали даваха клетва да му служат) а на наши и чужди олигарси,че и на цели чужди държави.Така вместо прогрес и просперитет на Държавата ни се получи регрес на всичко в нещастната ни Държава.Особено,когато си мислеха,че държавата това са те,а не обикновените хора в нея.

29

зелен чорап

преди 3 години

пълна некомпетентност и неадекватност на радевото министЕрче!чакам културистчето да каже неговите дългове към тези 10милрд. ли са

28

Анонимен

преди 3 години

Ами това топлофикациите мини марица около пет

27

Анонимен

преди 3 години

Оня Гечев : Нема едни осемстотин милиона ? Сега тоя : Нема едни десет милиарда ? Те станаха десет и осемстотин

26

Активист на БСП

преди 3 години

С две думи-як грабеж на народеца. .

25

Анонимен

преди 3 години

Прехвалените министри, с напудрените сивита, нямат представа, как се управлава държава, камо ли, да борят сивата икономика в нея. Имат заповед, да очернят бившето правителство, изборите са най-малката им грижа. Докато се научат, да си пуснат кафемашината, двата месеца ще изнекат.