78

Анонимен

преди 3 години

Този Мая бабикан и минков са хората на радев които хвърляха домати и краставици по полицаите и сега търсят отговорност на полицията защо се е зшитавала Народа Вижда и на изборите

77

Анонимен

преди 3 години

99% Хаджи Генов е министър на Нещо- на кво нещо бе- на нещо като нищото

76

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе гербавите заминавате в затвора!

75

99% лъжи

преди 3 години

айде бе , мая общата кога ше покаже тия доказателства ? стига с това имаме сигнали , някой казал на някой че някой му е казал че някой е подслушван .

74

Истината

преди 3 години

Специализираният съд не е издавал никакви разрешения за подслушване на политици! Издавал е разрешения за подслушване на престъпни групи, олиграси с далавери, национални предатели ! А като са подслушвали престъпниците се е разбрало, че престъпниците и предателите си приказват и договарят с политиците !!! И то с политици, които сега са на власт-служебни министри, презиодент, съветниоците му....!!! Това е истината !

73

Анонимен

преди 3 години

Опорката или сагата за подслушванията е пусната с цел отвличане вниманието на правителството от по важни задачи. Защо някой ще ги подслушва тея жалки разпечатани писма те всичко сами си пеят....

72

Thank you, people

преди 3 години

До АнонименЛудият май си ти :)) Какво си видял - таралежки! Щом няма доказателства всичко е тинтири минтири и следват дела за клевета....

71

Анонимен

преди 3 години

До МИТ СЛУША ВСИЧКОДоган нали се изсмя на стадото, искаха да премахне Бокича :)) Той им каза, че не зависи от него, подари им сладолед :))

70

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов: убеден съм на 99 % един ми каза и той няма причина да ме лъже и понеже нямам доказателства ще вярвам къде ще ходя: Абе льохм,,,н ако ти кажат че 99% си африканец кво правим??? Славчо се подведе и той горкия веднага излезе на слънце!!!!!

69

Румбата Дронов

преди 3 години

аз като пускам дронове да следят герберистите изобщо не ми дреме .Имам хора и в спецСъда и в МеВеРе-то.

68

Таня

преди 3 години

Абе какви са тия които гласуват за тоя и тия около него?Колко глупав или шараф трябва да си,че да им вярваш.Манолова и нея я подслушвани. Кой ще се аби за това улично крякащо пушило не знам.Нагли посредствени ци жадни за кокала

67

Лелеле

преди 3 години

Не само подслушват но наблюдават хората дори има марка на апаратурата за СРС, в Амазон е била пускана за свободна продажба!Китайска апаратура с Израелски софтуер!

66

Нелегален

преди 3 години

Да, манията за преследване и подслушване е психична деформация, която не се лекува дори с приложни лечения. Това отклонение е до гроб, задълбочава се с времето и завършва с шизофрения. Няма никакво съмнение, че доста от политиците имат сериозни ментални изкривявания в някаква особена недефиринцирана форма.

65

Анонимен

преди 3 години

До МайораБокича го подслушват от ден първи, подозрителен им е :)) Отпусна се (мисля, че знаеше края си ) и лъснаха работите :)))

64

Сата НАТО

преди 3 години

Хаджигенов е един от малкото с акъл и хъс. Затова и гербавата пропаганда бомбардира именно него.

63

Жоро

преди 3 години

Сигурно хората не са разбрали. Води се борба за овладяване на икономическите и властови ресурси. Стратегията на ченгетата от ДС е законно разграбване и минаване към президентска република ит Путински тип под контрол на Москва. Другия модел за инвазия на запада воден от Борисов цели, отнемане на заграбеното от ченгетата и излизане на БГ от руския васалите. За това ако Смрадев прокарва ченгесарскта линия, ше му бият дуспата от Козяк.

62

Майора

преди 3 години

На някои хора все им се привижда че някой ги следи и подслушва! С каква е гаранцията и откъде Гнома има информация за това? Съда борави с факти , а не с предположенияи той много добре знае че всеки е невинен до доказване на противното! Нанего всичко ме е криво и несвкъде търси под .... теле! Май забрави как подслушваше незаконно тогава главния прокурор Филчев, така че и той не е безгрешен!

61

Анонимен

преди 3 години

До ЖороНема осъден от спецсъда, мейби некакви "кокошки" :)) За какво са тези служби, ако не могат да докажат че некой е прегрешил ? :)) Иначе има свесни прокурори, кажеш им кой е работодателя ти, пускат те без да се замислят :)

60

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов е отвратителна мутра и в двата смисъла.

59

Жоро

преди 3 години

Този гном, който си искара прехраната като защитава престъпници и иска закриването на спец съда заедно с Агента Гном, Тошко Африкански(отново гном). Тия лъжат, другия гном Бабикян и Кюстендил ската п*арантия мажат. А е това стана държавата на гномовете и ченгесарското блато, от коет излизане няма.