54

Анонимен

преди 2 години

Лукавият е путник! Скоро...

53

Щирлиц

преди 2 години

Ако самолетът е пътнически-разузнавателен,му се пуска ракета,и успешно полита към земята.Справка корейският боинг,успешно приземен от СССР.

52

Щерю

преди 2 години

Всички пътници си отварят прозорчетата и зачесват военния самолет с залп от куршуми от АК-47...

51

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРадев да призове онази с арабската фамилия, която представлява САЩ и да я отзоват, ако все още има българска държава!

50

Анонимен

преди 2 години

Този "журналист" е имал някакви материали в себе си, които изобличават и доказват, че САЩ стои зад неуспешния опит за държавен преврат в Белорус. А може да има и нещо повече. Затова кукловодите *** на умряло.

49

Факти

преди 2 години

На 11 септември САЩ свалиха граждански полет и избиха пътниците на борда по предположения за тероризъм. Също така свалиха и два индонезийски самолета. Един от тях над протектората си Украйна, за да го припишат на Русия.

48

ГОГО

преди 2 години

като те прихванат военни изтребители изпълняваш каквото ти кажат иначе ще има ракета и край .Самолетите винаги се летят двойка(единия истребител застава отстраната на пилота за да разбере какво става в кабината а колегата му другия изтребител е на 5 километра зад тях ) и никога не застават двата самолета отстрани на обекта който прихващат.

47

Анонимен

преди 2 години

Не намерили взривно устройство в самолета! Ами те и в Ирак не намериха бактериологическо оръжие и какво? Битият бит и т.н. Самолета поне го пуснаха. На Ирак не му провървя толкова.

46

.

преди 2 години

Как какво?? Слушат и изпълняват за да не нахранят рибите или червеите (каквито гадинки има отдолу).

45

Каво става когато...

преди 2 години

Какво става като те засипят със статии тип "задаване на отговори"? - Ставаш *** като американец!

44

Обективен

преди 2 години

Какво се случва,когато десетина въоръжени натовски войници влязат "по-погрешка" във производствените помещения на фирма до Пловдив? Ако беше Тиквата на власт,щеше да обяви "персона нон грата" цялото краварско посолство.....(смея се...)

43

Анонимен

преди 2 години

До ЖоВзаимстват от нас, ние сме им дали буквите, приличат си думите :)) Имало е навремето държава България в района на Москва, единствените които са били Чингис хан като пиле на заколение :)) Имало е България и в днешна Унгария, да не ме упрекнеш в незнание :))

42

Анонимен

преди 2 години

Случва се Насира-е, и то голямо.

41

Анонимен

преди 2 години

Какво ще се случи? Ако изтребителя е краварски - нищо, но ако е руски - ще има рееев...

40

Анонимен

преди 2 години

две неща стават:Или падаш със самолета и умираш или отиваш на допълнителна разходка до дестинация избрана от тия дето те прихващат и може отново да умреш

39

НЕПРАВОСЛАВЕН

преди 2 години

ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ФАЛШИВИЯ ПУТИН, ЛУКАШЕНКО , БАШАР АСАД И ФАЛШИВИЯ КУМ ЧЕН УН БЕЗСРАМНИЦИ!

38

Истукан

преди 2 години

Днес американски военни атакуваха производствено предприятие в Пловдив. Ето това се случи като допуснахме американските бази в България. САЩ иска да завладее България и това ще стане. Собственикът на предприятието и служителите ще съдят виновниците.

37

до Жо

преди 2 години

и кво от тва, ми то и турцизми има колко си щеш.

36

до Василея

преди 2 години

форума на Карлуково е на друго място

35

Жо

преди 2 години

До Анонимен 30- При военните и в авиацията има много русизми. Думата "прехващам" идва от руската "перехватить". В авиацията има още много русизми- нальот, заход и др. В казармата русизми са дневален, часови, подчаси, караул, мешка, паласка, полоса и др.