13

За Роман Протасевич

преди 3 години

Интересно какъв човек трябва да е Протасевич, за да се постави в услуга на интересите на ЕС в Беларус, при положение, че жертвите на беларуския геноцид по времето на немската окупация на страната са над два пъти повече от жертвите на арменския геноцид в Османската империя през 1915 г.? Предвид факта, че лидер на ЕС е Германия, а Хатин е едно от над 600 беларуски села, изгорени от германците ЗАЕДНО С ЖИТЕЛИТЕ ИМ по време на присъствието на Германия в Беларус през Втората световна война?

12

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 "Така е където дърпат конците от Кремъл. Някой чувал ли е история за беден имигрант, отишъл в Русия, основал компания и станал милиардер?"Не съм чувал! Ако ще се заяждаме - то и в Щатите последния такъв милиардер беше оня дето купувал ябълки от селския пазар в края на града, позабърсвал ги и ги продавал в центъра и така докато умряла богатата му леля! И моля не давай примери с Гейтс, Сорос, Безос или Мъск!

11

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Майданецът можел да получи до 15 години затвор. Че колко са те за млад и здрав copocoид? И красив, и красив :) В затвора ще бъде Мис Пролет/Лято 2021 :)

10

Анонимен

преди 3 години

Колко бързо пропя канарчето...

9

Анонимен

преди 3 години

Така е където дърпат конците от Кремъл. Някой чувал ли е история за беден имигрант, отишъл в Русия, основал компания и станал милиардер?

8

Анонимен

преди 3 години

Жалкия Путин сега надъхва македонците че белким не ги вземат в ЕС. Намаляха му пионките драстично и се бори за всякакви позицийки завалията. Лукашенко и той се клати.

7

Анонимен

преди 3 години

Майданецът можел да получи до 15 години затвор. Че колко са те за млад и здрав copocoид?

6

Анонимен

преди 3 години

"Проклет да е деня в който руски крак е стъпил в България"Захари Стоянов

5

Анонимен

преди 3 години

До тъй де-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Много мина, мъничко остава. Разследване, съд с конфискация и затвор.

4

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко трябва да дава показания обесен с главата надолу.

3

Анонимен

преди 3 години

Превратаджията Потресевич пее в Минск. Пее солова ария от кого взе имената и адресите на децата на бойците от силовите структури да ги публикува за общ достъп.

2

Анонимен

преди 3 години

Колкото по близо до Русия, толкова по зле.

1

тъй де

преди 3 години

А кога Бойо Простакевич ще дава показания в София?