224

1234

преди 3 години

В сащ е същото, забраниха акунти на президент за да мълчи. Всяка опозиция финансирана от сащ всъщност са терористи и , шпиони, а коя не е такава?

223

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

На 1 юли 2013 г Австрия приземява насила самолетът, с който пътува президентът на Боливия Ево Моралес, заради подозрения, че Едуард Сноудън пътува със същия самолет и няма проблеми. На 22 октомври 2016 г Украйна приземява насила белоруски самолет в Киев и арестува журналисти а Армен Мартиросян и пак няма никакви проблеми, никой не заплашва Украйна и не й налага санкции. Обаче когато Беларус задържа терорист, веднага всички започват да се правят на много загрижени. Това не е ли двоен стандарт???

222

Лука

преди 3 години

2016 Украйни приземява принудително самолет на Белавиа и арестува Армен Мартиросян-антимайданец и светът мълчи, 2017 Австрия приземява принудително самолета на Ево Моралес-президент на Боливия, светът мълчи, да не говорим за операциите на Мосад на чужда територия с похищение на хора (Аржентина). Не оправдавам Беларуските власти, но това са двойни стандарти.

221

Анонимен

преди 3 години

К0мунягите

220

За сведение

преди 3 години

Интересно какво щеше да се случи, ако пилотите бяха отказали приземяване в Минск?Б0клукът Лукашенко щеше да нареди на изтребителят да свали пътническия самолет ли?Те *** имат богат опит със свалянето на пътнически самолети...

219

Еврогей

преди 3 години

Секси е...ще бъде звезда в панделата...

218

Анонимен

преди 3 години

До 254 Достатъчно съм се образовал за разлика от теб. С бетониран мозък не се спори - такива като теб са непоправими ***

217

Анонимен

преди 3 години

До 252Дообразовай се още малко и ще видиш, че първо ние сме насадили болшевизма по техните земи, а после те по нашите. Просто са ни върнали жеста.И кой на кого трябва да се сърди?

216

Анонимен

преди 3 години

Добре, че бетонираните прокомунистически мозъци, които вършеят в този сайт, са много малко вече в нашето общество. Как не разбраха, че сантимента и симпатията към руския народ и култура нямат нищо общо с болшевизма, който насадиха на нашата земя. Наистина, където владее комунизмът чакай само убийства и беззаконие...

215

Анонимен

преди 3 години

Ако самолетът е бил на 10 километра от Вилнюс, то той вече е захождал към пистата за кацане. В този момент подават сигнал за бомба, той се вдига и отлита за Минск.Трудно ми е да си го представя.

214

Кимчо

преди 3 години

До до анонимен 241Питай Северна Корея!!!

213

Анонимен

преди 3 години

какво го плашите Лукашенко, той на запад няма за какво да лети. Обикновено западняците летят при него в опит да го откопчат от Вова с разни залъгалки, но се оказва че близалкта на Кремъл е най голяма и най вкусна. Китай също му е напът., така че в Болорусия глад надали ще има.

212

Анонимен

преди 3 години

няма недосегаеми особено ако се навърташ в близост до бивши и настоящи КГБ кадри. Малкия отворко си мисли че морето е до колене и като е демократ е недосегаем извън Болорусия.

211

дядомраз

преди 3 години

Впечатляваща операция! Борба за руския мир в която предателството е наказуемо.

210

До Мислете

преди 3 години

Комунист дори да не размахва юмрук, пак стой далеч от него, защото в такъв случай държи пищов или калашник зад гърба си !

209

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 240 каква пропаганда ?Задържат самолет с президента на Боливия в Австрия , няма проблем . Приземяват самолет с някакъв метежник , терорист в Беларус , има проблем . Това не са ли двойни стандарти

208

бандита Путин

преди 3 години

Тоя агpар Лукашенка поне приземява самолетите и ги отвлича, а не ги сваля с Бук като фашиста военнопрестъпник от Кремъл

207

Анонимен

преди 3 години

До Виенска конвенция 239 А не е ли възможно , като фърчи над Австрия Лукашенко , да му приземят самолета . И докато не изпълни всички изисквания на САЩ , няма да го пускат . Австрия вече е задържала самолет с президент / Боливия , Ево Моралес / . Знаят как се правят нещата

206

Абе

преди 3 години

И руси, и белоруси, ги управляват все същите бандюси !

205

до анонимен

преди 3 години

""""""""""""""""""В Беларус ще "откачат" като разберат какъв глад ги чака сега.""""""""""И какъв "глад" ги чака??? По-конкретно ако може?