10

Ivan

преди 2 години

От какво не сте доволен от доктор Зафер Токташ. Препоръчват ни го за консултация Кото голям специалист

9

Ник

преди 2 години

не зелени коридори, а направо безплатни космодрумо-байконури ще отворят да ви пратят всички доверчиви овчици на луната по бързата процедура и с подписано информирано съгласие и без обезщетение за което. овнешко а ла минут.

8

До 4

преди 2 години

Какво да стане- каза си човекът подробно в едно интервю какви са му нивата на антитела. Може би очакваш да дойде у вас да ти се отчете?

7

Анонимен

преди 2 години

До геноРекламите които са базирани на страха на хората са винаги ефективни. Ваксините се рекламират на принцирпа че без тях намя да можеш да се справиш с този ковид и ще загинеш, а то голям процент го карат като грип.Например дезодорантите против изпотяване се рекламират на принципа че да се изпотиш е нещо лошо и ще се изложиш, а то е съвсем нормално според човешката природа.

6

Анонимен

преди 2 години

А сертификати издават ли без да трябва да ми бият ваксината.

5

анархия

преди 2 години

Днес съм чакал 2 часа за ваксинация в РЗИ Варна и след това още 75 минути за сертификата. И това е организацията след 5 месеца от началото на ваксинационния процес. Как да се ваксинират хората като сте толкова некадърни. Гледат само да поставят ваксини за да вземат 10- те лева, а сертификата нали е безплатен чакай като си нямаш друга работа.

4

гено

преди 2 години

Като бройлери ги боцкат, какво нещо е медийната манипулация и насаденият страх.!

3

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с проучването на прф Мутафчийски за антителата след първото му изявление след уж поставената ваксина нищо минаха няколко месеца

2

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли има ли опашки? Много ли се чака?

1

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.