22

az

преди 3 години

До АнонименСферата на енергетиката и социалната сфера не са достатъчно застъпени понеже нашите олигарси не искат модерна енергетика и социална сфера! Те си искат енергетиката от соцвреме - куче влачи, диря няма! А за социалната сфера - какво да ви кажа?! Наясно сте, че те "не сакат да са добре, сакат Вуте да е зле"!

21

Анонимен

преди 3 години

Това зализаното с пазарската чанта какъв се явява?

20

Ха-ха!

преди 3 години

До Христо ХристовЗасвирил си като развалена плоча на грамофон! Засече!

19

Анонимен

преди 3 години

Герберските *** вият на - умрялоЗначи правителството е на прав пьт

18

Анонимен

преди 3 години

Цирк Дружба ...смяна на всички с корени над 10г на всички институции

17

Ами,да....

преди 3 години

ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ЧЕРЕПА И ЦВ.ВАСИЛЕВ И ПРЕДАТЕЛИТЕ- РУСОФИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОДСЛУШВАНИ!ТОВА Е В ЦЕЛИЯ ЕС И САЩ.

16

СМЕХ....

преди 3 години

ИЗВАДЕТЕ В НЕТА , ЗАПИСИТЕ ИМ ЗА ПАРИ С ЧЕРЕПА И ЦВ.ВАСИЛЕВ!НАЛИ ТЪРСЯТ ЗАПИСИ....ХАХАХААА ???!!

15

Анонимен

преди 3 години

я кажете как Божков подреди служебния кабинет а това с подслушването е на всеки избори и после само записи на Бойко това го знаеме а Пеканов приемливо ли е кабинет да се реди от Дубай питам

14

Щерю

преди 3 години

"Шефовете на служби са атакувани, защото разкриха руската шпионска мрежа. Това не може да им прости Румен Радев, това не може да им прости Бойко Рашков." - заяви заместник-председателя на ГЕРБ - Даниел Митов. Кратко и ясно...

13

Анонимен

преди 3 години

Оставка на бандитското правителство на Радев!

12

Майора

преди 3 години

Пеканов и ти ли пригласяш на хора с лъжливи твърдения?Видял ли си , чул ли си решение на съда и т. н. или дай да се вкючиме към общото макар и лъжливо? Жалко много жалко внесто да се занимавате със задачите си , се забимавате с клюки и отричате всичко направено досега!Явно диалектиката на Хегел за развитието ви е непозната , тъй като комунистите и наследниците им не признават това!

11

Анонимен

преди 3 години

hubavki bg sluhovi aparatchata ima li, pone kato tolkova slushkate i ste tolko poslushni?! ;) v koi magazin? Na jenskia pazar li?

10

Анонимен

преди 3 години

За да има честни избори, службите не трябва да подслушват българските политици в услуга на партията на мутрите.

9

Анонимен

преди 3 години

Премиерът разбрал от медиите на БАБИКЯН! ТАМ САМО ИСТИНАТА И НИЩО ДРУГО! НИЕ СЪЩО РАЗБРАХМЕ КОЙ Е ФИГУРАНТ И КАК СУ УПРАВЛЯВА ТЪЛПАТА ОТ ДУБАЙ! АКО една служба добие информация, че СЪВЕТНИЦИ на един човек са АГЕНТИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКЛУШВАТ!

8

Анонимен

преди 3 години

"Подслушването на политици е много притеснително. В последните години в Западна Европа не съм чувал подобни страшни неща " - казал Пеканов.Стига сте се занимавали с глупости, а работете за изборите. Това ви била задачата. Така каза Радев.

7

Край

преди 3 години

Човек или организация която може да снима спящ премиер не ви мислят доброто братя българи.

6

Защо???

преди 3 години

Американците подслушваха Меркет - това е демократично. Пускаха записи с Борисов - беше много демократично. Сега - не било добре.

5

Анонимен

преди 3 години

4 Упс! Пеканов. От "пекар", нали? Покана баница.

4

Анонимен

преди 3 години

Петканов Петканов, колко пъти ще ти казват, да не дружина с лоши другари, токсично е?Не само ти си бил на запад, драги зубрачо, за да чуеш за някоя афера с подслушване. Как не си чул за "Уотъргейт", или за провалите в Дойче банк, Лондонското сити, в които дела бяха изнесени записи на шефовете им? Ами, в любимата ти Австрия още загряват аферата "Ибиса", която е разкрита след подслушана среща и видео, на висш политик, договарящ корупционна сделка с рускиня, представяща се за бизнесмен.

3

Анонимен

преди 3 години

Комунистическа предизборна пропаганда. Но за дебилните българи става.