16

Анонимен

преди 3 години

На Сейшелите благодарение на ваксинациите новите случаи спаднаха 4 пъти за последната седмица. Отделно, че не е сериозно да се дава пример с държава с толкова малко население.

15

до 14 от славянин

преди 3 години

На Сейшелите, където вървят към 100 % вааксинирани отчитат бум на новозаразените! Толкова за ''ползите'' от масовата д.б.лизация, пардон, ваксинация!

14

Факс

преди 3 години

Сейшелите са с най-много ваксинирани като процент от населението и в момента са с рекорден брой нови случай, което е абсолютно доказателство, че ваксините разболяват хората с най-опасните щамове на КОВИД - тези дето и ваксините не ловят! Стойте далече от Ваксинирани - те са като мобилни лаборатории за БиоОръжие - пипнете ли КОВИД от Ваксиниран - тогава е Страшното!

13

Анонимен

преди 3 години

Фактите са, че в държавите, в които успяха да ваксинират повече хора, новите случаи намаляха драстично. В Индия само 3% са ваксинирани с две дози и там положението е критично.

12

Анонимен

преди 3 години

фактите са колкото повече ваксинирани ,толкова по-голям ръст на заразените.Защо ли?

11

Анонимен

преди 3 години

Когато смета се пренаселва с даден вид то природата изпраща чума срещу този вид.Имаме късмет че ковид не е чума иначе досега света щеше да намалее поне с един милиард.

10

Handel

преди 3 години

Тия от СЗО-то и Пунчев са един дол дренки. Само крещят - "Ако ще мpeте... ако не ни дадете пари! Много!"

9

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа, САЩ, Китай, Русия нямат пандемия, защото са комунистически държави. Либертарианските капиталистически държави, като Индия, африканските държави, латиноамериканските държави имат истинска пазарна икономика, частно образование и частно здравеопазване, което е идеал за всеки либертарианец, като Каролев, Красен Станчев, Нейков и други.

8

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам ..защо на тия не само повдигнали обвинения до сега ,за терор върху хората

7

ФАЛШИВИ НОВИНИ

преди 3 години

ФАЛШИВИ ДАННИ И НОВИНИ ОТ ЧАСТНАТА ТЕРОРИСТИЧНА АНТИЧОВЕШКА ОРГАНИЗАЦИЯ СЗО

6

Анонимен

преди 3 години

Много бавно върви ваксинацията по света и затова има толкова много нови случаи.

5

Анонимен

преди 3 години

От 15 февруари 2021 има увеличение на новите случаи по света. Тогава бяха 269 хиляди, към 28 април бяха над 820 хиляди и от тогава има спад. Сега са около 640 хиляди на ден.

4

Станишката

преди 3 години

Циркаджии, сър!

3

мечо Пух

преди 3 години

Значи с две думи-колкото повече напредва ваксинацията, толкова повече -Ковид случаите се увеличават

2

Анонимен

преди 3 години

От 29ти април до днес, всеки ден има по-малко новорегистрирани спрямо предходния. Но икономическите интереси налагат да ви лъжат и да ви плашат до последно, дори когато вече няма с какво. Помислете как тези лъжи и измами могат да се свържат и с други елементи от "пандемията", примерно "ваксините".

1

Анонимен

преди 3 години

Това е ОГРОМНА мистерия, понеже уърлдметърс отчита огромен спад на активните случаи - от почти 20 милиона преди десетина дена, на 15.7 милиона в момента. И смъртните случаи за ден ежедневно намаляват. И в Индия, където върлува многопо-заразната и многопо-смъртоносната ужким мутация, от 4 милиона активни преди седмица, вече са на три милиона активни случая. Ковиприказката потъва, ей! И с лъжи не може да надуете платната!