8

Анонимен

преди 3 години

Тая менте СЗО квартирата им в Швейцария ли беше ,много грамотни индиви и ромове има там

7

Анонимен

преди 3 години

Яворе, тези хора, за които говориш, са съжалявали, не защото са били егоистични и егоцентрични, а защото не са реално такива. Аз обаче, като реален егоцентрик, сам ще избирам рисковете за моето тяло, дори и ако умра от Коко 19. Гордея се с рискованото си поведение през годината, лекарски и дори професорски левичарски колективисти няма да определят часа на *** ми. Бог може по различни начини, с вируси или без тях.

6

Явор

преди 3 години

Няма как, ще свикнете. Жената казва, че ваксините са ефективни срещу мутациите, което е радостно заключение. Ще оцелеем и ще живеем нормално и пълноценно, всички искаме това. Вчера Стойчо Кацаров не изключи нова вълна през есента. Ако я нямаше опасността от смърт или тежко протичане на болестта, щях да се отнеса по-спокойно към това му опасение. Коронавирусът наказа доста хора за егоизма и егоцентризма им, но явно не са били достатъчно.

5

Анонимен

преди 3 години

хайде госпида журналисти стига паникьосвайте хората , търсейки рейтинг.

4

до Ваксини

преди 3 години

ти за народа ли се изживяваш, тези ежедневно по 30000 ваксинирани те от кой народ са, да не са гърци случайно. Смешшнник.

3

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте се с фалшивата уханска кихавица.

2

Анонимен

преди 3 години

Всяка година нова ваксина за нов грип, но щом е короната една ваксина става за всякакви варианти. Трябва да си с много промит мозък да вярваш на тези неща.

1

Анонимен

преди 3 години

Категорично не е доказано, че са "ефикасни" за който и да е вариант. Самият факт, че в САЩ има хиляди заразени след пълно "ваксиниране", и седем процента от тях са тежки случаи в болница, по-скоро категорично доказва, че експерименталните ваксини са безполезни и неработещи.