4

Българите

преди 3 години

До Анонимен 3Все един път през живота си ще намерим къде да паркираме, за да разгледаме НИМ в ЦУМ. Или съдебната палата, както беше едно време.Ама туристите без автомобили, дошли на екскурзия в България, отсядат предимно в централни хотели и хостели. А те са 99% от туристите. И очакват, като във всяка нормална европейска столица, Историческия музей да е на пешеходно растояние. Или поне в Широкия център. А не на майната си във вилната зона на града.

3

НИМ приема,

преди 3 години

той не кани, той приема...Добре, че беше Бай Тошо да ви построи "НАЦИОНАЛНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ", чиято сграда в стил соц-реализъм, никога не е проектирана за музей. Тия експонати щяхте да ги гледате само на картинки.Нито му е там мястото, нито има удобен транспорт, нито е забит един пирон последните 30 г. - какви "обновления" са текущите ремонти - де се лакират дърворезбите и лампериите, да се полира гранита, да се удари един латекс...Със същия успех можеше да направите някоя болница музей

2

Анонимен

преди 3 години

До 2 И при сградата на ЦУМ ще паркираш къде?

1

Анонимен

преди 3 години

НИМ трябва да се премести дето му е мястото-сградата на ЦУМ е идеална за тази работа. И колкото по-скоро-толкоав по-добре!