19

До пияница

преди 3 години

мистик.И двамата са станали милионери при БСП.Боци даже още не беше кмет,а ГЕРБ не съществуваше.Като "героя" от региона на Илчовски Ценко- Чоков.

18

пияница мистик

преди 3 години

Двама крупни милионери и олигарси се ритат по кокалчетата :))) Единият е комунист, другия гербаджия. Като се врътне палачинката, местата на обвинения и обвинителя ще се разменят :)))

17

Анонимен

преди 3 години

Наясно сме как се водят разпити на придворните бизнесмени на Боко.. Вероятно ще пият по едно кафе и ще си излезе през задния вход

16

Сега туквун загази

преди 3 години

Щото тоя пилето като си развърже езикаа за кюлчета и белите :)))

15

Анонимен

преди 3 години

Къде е главната мутра? Преди това не слизаше от екрана на телевизиите, а сега никакъв го няма.

14

Анонимен

преди 3 години

А преводач трябва ли? Лексиката на г-н изисква един преводач на български!

13

Анонимен

преди 3 години

Мутрите рекетираха много бизнесмени в България, а на много други направо си присвоиха бизнеса им използвайки държавата като бухалка. Много народ им е набрал на мутрите, но още ги е страх.

12

вери притеснен

преди 3 години

абе къде е мая общата , не я дават по телевизоро ?

11

Анонимен

преди 3 години

Да, 10, сценарият се пише в американското посолство, а политиците са просто едни актьори, на които им се плаща да си играят ролите, но по законите на жанра, едни главни герои, след като са се ояли и изложили, трябва да се оттечат в сифона и да отстъпят място на нови артистични лица. Мисля, че Джипко Бибитков е шкартиран от хегемона. Ще има смяна.

10

Правосъдие по БГ

преди 3 години

И накрая от прокуратурата ще напишат в постановлението. Не са намерени доказателства за образуване на досъдебно производство!

9

MaйMyнaтa

преди 3 години

Да приэоваг и биэнесмена васил от дубай, че и той е репресиран и ограбен от герб

8

Анонимен

преди 3 години

Няма да има нито един осъден политик. Всички ще се окажат невинни. Доказателства за престъпления и злоупотреби няма да бъдат намерени. На следващите избори ГЕРБ отново ще вземе най много гласове и шоуто ще продължи още много дълго време.Всичко това е планирано много отдавна. Сценария се пише в американското посолство а политиците са просто едни актьори на които им се плаща да си играят ролите. Тоя ляв, тоя десен, националист, опозиция..

7

Анонимен

преди 3 години

Още от първия ден се видя, че тези 'бизнесмени' лъжат като малки ромчета надишни с лепило ... намирисва на парички от Дубай и в тази история

6

Майорс

преди 3 години

До АнонименПърво виж фактите и тогава говори! От един наркоман Илчовски кво може да очакваш , след като грабил като бей земите , запалил колите на чичо си , получавал субсидиии станал милионер, приятел на олигарси и мутри! А другия станал такъв по времето на БСП.И ББ им виновен, браво той ви е виновен даже и затова че сте се родили!

5

Анонимен

преди 3 години

Тези 'бизнесмени' приличат на наркомани в абстинентна криза.

4

Анонимен

преди 3 години

Колко дни минаха от разкритията на Илчовски? Колко седмици и месеци трябва да минат, колко доказателства трябва да бъдат унищожени, докато чакаме прокуратурата да разпита главния заподозрян? Внимавайте да не изпуснете главната мутра да избяга с награбеното.

3

Анонимен

преди 3 години

От каскети не може да се очаква нещо ще го разпитват от немай-къде понеже цяла България видя резила на шайката.

2

Анонимен

преди 3 години

Днес нова порция ченгесаци щели да напуснат хранилката.

1

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

В Стара Загора ли ще го разпитват?