130

Анонимен

преди 2 години

Българина освен от футбол ,жени и политика вече взе да разбира и от туризъм ,то затова всичко в България ни е на това дередже. Хилим се че Белгия и Дания били Русия на европейското ,но във Санкт Петербург се играят мачове от европейското и на север от нас в Букурещ ,а ние подсмърчаме като малко недоволно *** на селския панаир .Докато в България не започнем да мислим на принципа брат за брата нищо няма да се промени .

129

Владо

преди 3 години

Кои хотели? От две седмици има сезон. Явно тези са от Инкузив кочините. Не разбраха, че нормалните не ходят в тях.

128

Х

преди 3 години

Ама хич не ми пука, да си фалират мутренските хотели

127

Гражданин

преди 3 години

Нали новата министърка обяви туризма за приоритет? Да го оправя, нали фигурантът обеща мед и масло като вземе властта.

126

Анонимен

преди 3 години

Голям праз! Бетономорието вече не ме влече, дори и келнерките да са отгоре без!

125

Инспектор

преди 3 години

До Я па ти.. Пиши грамотно,първо,че нищо не ти се разбира и второ не се занимаваи с мен.Трето-взривявайте грозния бетон и се преквалифицирайте,ще си стоите гладни и ще се любувате на творението си грозен бетон без природа и туристи.Както изглежда туристите си подредиха приоритетите.Няма да продължава вашата -факт ,до тук бяхте.Не можахте да ги задържите ,щото не знаете как,но има други които знаят,ушете се от тях.И последно светът е голям и спасение дебне от всякъде.

124

Коко

преди 3 години

Ако се намалят цените,съответно ще има по-голяма посещаемост.Хотелиррите искат на бърза ръка да реализират печалба.

123

Анонимен

преди 3 години

Има план да се застрои и плажа на ММЦ!!!Все още не сме се предали и почиваме на нашето море,но алчните хорица от разните морски общини настоятелно ни гонят към други държави.А спрете се,бе! Не остана въздух,сянка ми правят хотелите,няма дори нужда от чадър.Стига сте строили!Стига!

122

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете статия за цените по ЧЕРНОМОРИЕТО НИ.Да започнем от Албена например и да довършим в Лозенец.Искат туристи,но в замяна нищо не дават

121

12345

преди 3 години

Така ще е- това заслужават

120

1-n

преди 3 години

Да правят като ветъраАз да не съм мазохист...аре чиба

119

Анталиец

преди 3 години

В Т-ция , остави 5 звездните,но даже и в най забутаните пансиони Никога ама Никога няма да ти говорят така! И никога няма да ти поискат пари за влизане в курорта,за паркинга на хотела(не на обществен паркинг), и за шезлонги и чадьри на многозвезден хотел! А когато персонала,когато ти говори-просто ,,мед се лее от устата им! Не че всичко е идеално,но отношението и обслужването е на много по високо ниво!След такова преживяване просто ти изчезва желание да се вьрнеш обратно на сьщото място!

118

Анталиец

преди 3 години

Поради дьлгото отсьствие от Бг бяхме забравили и за намусените физиономии на обслужващия персонал през соца,но те ни бяха наново припомнени в тоя хотел! Сигурно за тях всичко беше нормално,техния стандарт на говорене и за отношение кьм клиенти беше такьв,но за нас,отвикнали и позабравили за тия простотии, беше нещо неприятно! Уж ни говореха,но се сьздаваше впечатление,че ни се карат!В

117

ME

преди 3 години

Нека да чакат! Днес се порових в два сайта за резервации и ми направи впечатление, че цените са скочил между 2 и 3 пъти спрямо миналата година. За да не съм голословен ще дам пример- миналата година за 1 месец на морето в Несебър за двама души платихме 1200 лв.В момента за този сезон цените за същият период от време започват от 2 и стигат до 4 хил.лв. Мерси-за тези пари отивам в Турция или Гърция!

116

Анталиец

преди 3 години

Преди пандемията използвахме случая, че сме в бг да си прекараме и отпуската в един от елитните курорти-един вид носталгия по младостта ...Взеха ни пари за влизане в курорта(!!!!!),после за паркинга на хотела,кьдето бяхме отседнали (!!!),после всеки ден за чадьрите и шезлонгите на плажа,отреден за хотела!!!Храната изглеждаше много,но нямаше нещо,което да харесаш и да го изядеш с удоволствие!С една дума-от евтини продукти се опитали да сьздадат,,богата трапеза!

115

турист

преди 3 години

Снощи бях на заведение в Созопол, 5 ракии ( уж Бургас 63 ), 3 минерални, 1 овчарска салата, мешана скара и едно кафе -100 лева. Днес до обяд съм спал и имах зверски главобол, що ли? Иначе за семейната почивка,дестинацията е само една - Халкидики

114

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

113

Дедов

преди 3 години

Ден година храни.Това е нашето черноморие.Ходя на Градина всяка година заради спокойствието,и са ми много смешни търговците и хотелиерите.Надути цени, лош продукт,а после олеле няма туризъм.Няма туристи защото няма къде да си похарчат парите разумно без да се чувстват изнасилени във всички дупки.

112

Франко

преди 3 години

Аз като един средно грамотен човек искам да попитам българските "хотелиери" какво промениха за последните 15 години. От всички "мерки" , които изчетох лъха една елементарност и неграмотност, с която се привлича неплатежоспособни и абсолютни оли го френи от Европа и България. Как очакваш нещо да се промени след като години наред правиш едно и също?

111

Търнокоп

преди 3 години

Хахаха независимо от пандемии и вируси всяка година ще става все по-лошо, но това е единствения начин по естествен път да се оттървем от пишман хотелиери и всякаква друга пап-лач. А относно българите мож би повече от половината, които ще почиват няма да е в България, поне аз не познавам нормален човек, изкарал парите си с труд да ги хвърли за почивка тук.