210

Анонимен

преди 3 години

Събота в София има протест в защита на демокрацията и срещу своеволията *** властта в момента!Долу диктатурата на Радев!

209

Анонимен

преди 3 години

Долу диктатурата на Радев!

208

Анонимен

преди 3 години

Тия под колоните хвърляха бутилки стещу полицаите. Единият полицай почти си загуби окото. В цял свят хулиганите ги бият.Но немисли, че с тази диктатура, която установявате в момента вие пък ще управлявате дълго!

207

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че всички назначения за 10 години на ГЕРБ са политически. Така работи системата. Правителството е назначено след мнозинство в парламента. И е нормално. Не е нормално служебно правителство да прави ЧИСТКА за една седмица. Служебното правителство е с ограничен мандат и не произлиза от парламента.

206

Анонимен

преди 3 години

Всички назначения на Бойко Борисов бяха политически. Политически послушници, полуумни, които си поверваха, че ГЕРБ ще царува вечно и могат да правят квот си искат. Пребиването на двама под колоните- нарочно полуявно - беше логично и свърши работа, изплаши хората. Но такова нещо не може да ти спечели избори.

205

Сата НАТО

преди 3 години

до 261 Драги, тези неща не са забранени от закона. Ако някой иска да протестира, а друг му купува сандвичи и му подарява палатка, това не е престъпление. Нека ГЕРБ ти купи на тебе палатка, па оди лЕжи на Орлов мост.

204

Анонимен

преди 3 години

Рашков да нареди спешно да се разследва как е финасиран летния протест на Божков, организаторите,сценаристите по колко е плащано на ден и колко общо на марионетките .Кой е осигурил средства за палатки,храна,кукловоди,всичко?Данните ги има, Гешев какво чака,ето Рашков сега заличава следите,а тази измама с народното доверие така ли ще остане?

203

Анонимен

преди 3 години

Да,глупав предтекст ,какви деца са бити какви пет лева?Пак ли за протеста на Черепа,на който полицаите оставиха тълпата да вандалства и провокира полицаите.Черепа организирал протест срещу" корупцият"а и гл.прокурор,човека с 19 обвинения от които едното за диверсия.Рашков ти си една потресаващо ограничена марионетка ,прислужник и оставяш Божков да овладее и МВР и митници заедно с неговата придворна твоя заместничка!Жалко,но си позор!

202

Анонимен

преди 3 години

А по малките градчета ...онбашиите

201

Анонимен

преди 3 години

Сменяйте , после и вас ще сменят така ли иначе. Назначавайте си вашите калинки с измислени аргументи , един дол дренки сте с предишните , че и по зле.

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, т.е. до предишния ми пост (пропуснатото с гл. букви...)А ако имаше лустрация, нямаше да гледаме как един Раш...., Рад... и т.н. си играят на шахматната дъска на клетата ни България САМО С ЧЕРНИ ФИГУРИ! (да не се свързва с разни шампионки в тази игра!!! Чувай Боже и пази!!! - Далече сме и в буквален, и преносен смисъл от... и.т.н...)

199

Анонимен

преди 3 години

По разкази на баби, дядовци и родители, така е било след 9-ти септември 44.Жалко, че сме спестили тези разкази на децата и внуците ни! А ако имаше лустрация, нямаше да гледаме как един Раш...., Рад... и т.н. си играят на шахматната дъска на клетата ни България! Останете със здраве и кураж! Ние сме далече, НЕ ГЛАСУВАМЕ, защото възпитанието не ни позволява.... но си оставаме българи и се интересуваме какво става и вече СТАНА в милата ни Родина!

198

тя

преди 3 години

Полицията трябва да се "размърда" ,да работят за хората , които им плащат големите заплати и да отчитат дейност ежемесечно, заплатите се заработват , а не получават !

197

Анонимен

преди 3 години

Нямаше ли по-млад кандидат за шеф на МВР ? Какъв е този старец ? Рашков да ходи да си почива.Нима няма подготвен 55 годишен офицер ?

196

Анонимен

преди 3 години

Честито УВО 2021ГОДИНА.

195

Анонимен

преди 3 години

БРАВО!!

194

Никк

преди 3 години

Браво на Рашков. Усещам една емоция на удовлетворение че всеки си получава заслуженото. Дано не си намерят никъде работа мошенниците

193

Анонимен

преди 3 години

Тоя хукна-оня хукна/калинките/ а от страх-Мишока пукна....

192

Правителството

преди 3 години

Както се развихри да уволнява шефове на полиция и ДАНС сигурно скоро ще започне да кани руски шпиони обратно. И с финансови компенсации.

191

Анонимен

преди 3 години

Не, не е като след 9.09.1944. Тогава за България започна възход и от бедна страна се превърна в космическа държава и се нареди след 30те най-развити индустриални кономикиХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Голям ***! От 44 до 89 България фалира точно 3 (три) пъти.