288

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е, че съм стара софиянка, когато излизат хора като тая Анжела да говорят такива плиткоумия. Днес хората се конкурират с лични качества и образование, с можене, а не кой от коя панелка се е пръкнал. София е жалък грозен град, за изхарчи десет бона да иде в Париж или Хамбург за десет дена да поживее и ще се убеди лично Анжела (Анже, ти си ***). Явно такива като нея искат да изгонят хората, които му дават стайност и допринасят за високия дял в БВП на града ни.

287

эээ

преди 2 години

До АнонименКато не ти харсва, напусни. Не сме печенези, но вие сте си баш турци. В шопско турски крак не е смеел много много да вилнее.

286

Една българска майка

преди 2 години

Четете много внимателно! Това съобщение /коментар е до хората, които смятат че са нещо повече от другите и казват който трябва и кой не да се възпроизвежда, защото работили в магазин,гараж, в груби струежи, фризьори, козметици и т. н.. Както каза една дама, Вие драги ми сте не сполучлив аборт, 3% от несполучливите презервативи, 1% от несполучливи противозачатъчни. Кои сте Вие че да съдиите?Да е би кръвта Ви да е зелена/лилава/бенбена?Надявам се че нямате или няма да имате деца които да учите так

285

Анонимен

преди 2 години

Хайде всички в София, инвестирайте в коптори в квартали без улици, и бетонни гета с мантрата, че там имало работа. А кога ше помислите дали има нормални условия за живот?Всички сте амбициозни селски кариеристи, готови на всичко, само да сте в София. Еми децата ви сега ще си ги карате на село, не може цяла България да живее в София и още 2-3града, става пренаселено, ужасно пренаселено и качеството на живот пада рязко. Щом сте съгласни на ниско качество на живот, защо ревете?

284

Анонимен

преди 2 години

Като всички се върнат по родните си места ще има свободни места. Да дават заявки за догодина къде ще се местят та градовете да са готови с набезите.

283

Анонимен

преди 2 години

297- ПРИ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ДЕЦАТА В ГРУПИ В ДГ,В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ БЯХА 40/50ДЕЦА НА ДВЕ УЧИТЕЛКИ, РАБОТЕХМЕ И СЪБОТА, А СЕГА ОТВОРЕТЕ С ПОМОЩТА НА ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ НОРМАТИВНИТЕ ДОКУМЕНТИ НА ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, НОРВЕГИЯ, ДАНИЯ. В ТЯХ ЩЕ ОТКРИЕТЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДЕТСКИ ЦЕНТРОВЕ, КОИТО ОТКРИВАТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ДА БЪДАТ ДЕЦАТА БЛИЗКО ДО СВОИТЕ МАЙКИ, ТАМ ЩЕ НАМЕРИТЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СЕМЕЙСТВАТА ДА НОСЯТ ХРАНА, КОЯТО ПЕРСОНАЛА СЕРВИРА НА ДЕЦАТА, СПЯТ НА ПОСТЕЛКИ В/У ЗЕМЯТА, А ДЕЦАТА СЕ ПРИБИРАТ ДО 17Ч

282

Анонимен

преди 2 години

Спират за 3 /ТРИ/ месец кражбите и ще построят не 10, а 500 детски градини. Спрете кражбите за малко, беее....

281

Жоро

преди 2 години

Така е , детето трябва да е на градина за да са свободни родителите да ходят по кръчми , иначе трябва сами да ги възпитават.

280

Стефан фарашев

преди 2 години

Много е лесно да говори като и е широко около врата. Такива политици са срам за България. Като иска хората да си седят в малките градове да не дърпат всичко е София. И от кога е кореняк софиянка, че не се сещам до 1910 година мисля, че София е била под 50000 хиляди.

279

Анонимен

преди 2 години

проблемът не е само в българия. в германия и швейцария е същото.

278

Анонимен

преди 2 години

откраднаха и застроиха къде има свободно място в големите градове и ги пренаселиха и освен това не оставиха място за детски градини училища и паркове, разбиха икономиката и обществото, хората работят за робски надници. тези бащички да хващат сопите.и съд за държавта и неходене на работа докато не се построят детски градини.

277

Анонимен

преди 2 години

Докато менталитетът на българите е да чакат държавата да се грижи за тях, България винаги ще е колониална провинция губерня и последна дупка на кавала. От всеки лев в държавнана каса, половината ще бъде откраднана. Обаче вие продължавате да искате парите да минават през държавата.

276

за Фандъкова ,..

преди 2 години

,.. приоритетът е:Повече НЕ РАБОТЕЩИ ТОАЛЕТНИ КАБИНКИ за милиони , вместо детски градини за хилядарки !Фандъкова да даде отговор за ТОАЛЕТНИТЕ КАБИНКИ в столицата !!!

275

неграмотници

преди 2 години

''Къде в Европа бил решен въпросът с детските заведения '' , пише ''някой'' !?Отговорът е при бай Тошо нямаше проблеми със този роблем , и нацията ни станарасна на 7 5 млн. , и прирастът , и спокойствие , и образование , и лечение ...СЕГА КАКВО Е , ПЪЛЕН ХАОС , РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО ИЗЛЯЗОХА /ПУСНАХА ГИ / ОТ ЗАТВОРИТЕ ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ???Спечелиха престъпниците , Столипиново , Факултето и управляващите политици ..ЕТО ТОВА СТАНъ!

274

Даа!

преди 2 години

До Фактите !На фона на още 380 000 , Лиляна Павлова не направи ремонт на язовира в Перник , и така по 380 000 +380 000+ 70 мн . на колекторските нищо не правещи фирми , .. и още и още , та станаха МИЛИАРДИ ...А нямало пари , пари има , НО КРАДЦИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА СТАНАХА ПОВЕЧЕ ТО ПАРИТЕ !!!Фандъкова да си заминава час по-скоро !

273

Фактите !

преди 2 години

Да ве , "какъв БИЛ проблема ".Проблема е че НЯМА ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ , ТОВА Е ПРОБЛЕМА !Всяка година Фандъкова БАЛАМОСВА младите хора , с ''нови'' ''правила'' за прием , които правила НЕ ВЪРШАТ РАБОТА .Вместо да построи детски градини , ''тя'' предпочете да нахрани фирмите на ГЕРБ за да построят ТОАЛЕТНИ КАБИНКИ пред НДК и Кристал за милиони /около 380 000. / , И ПО-ЖАЛКОТО Е ЧЕ И КАБИНКИТЕ И НЕ РАБОТЯТ !?

272

Софето

преди 2 години

До Анонимен 272Какво търсиш в "смрадливата София"??? Като не ти харесва - ходи си в града/селото, където си роден. Хем децата ти ще живеят сред природа при баба и дядо...Ако имаш образование може да работиш дистанционно, ако ли не - търсят се хора за работа в селското стопанство и земеделието. Вместо това седиш в София, мразиш града и съседите си и работиш нещо, което не обичаш за заплата, която не ти стига. Защо? само за да ходиш на театър и опера? Не вярвам.

271

баба

преди 2 години

До АнонименИма много незаети места в детските градини, но родителите искат задължително детето им да бъде в реномирана градина. Моят внук, защото не представихме фалшиви болнични, остана без място за градина в района където живеем от 60 години. Снахата го записа на градина в Люлин, и всеки ден пътуваше по 30 км./ отиване и връщане/ за да ходи детето на градината. Считам, че "болните" деца не трябва да имат привилегии пред живущите в района, или да се прецезира дали наистина са болни и трябва да

270

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

269

Анонимен

преди 2 години

То всички селяни атакуваха София, сега някой им крив че трябва да им гледат децата. Другари в Канада дават право на майки с малки деца да гледат още 5-6 деца през деня срещу заплащане у дома. Ама тука де толкова акъл. Там е много разпространено това, и проблеми няма.