48

Kiko

преди 2 години

До АнонименНикой по никакъв начин няма да научи дали е пръдня или не. Всеки сам решава дали дасе занимава с крипто или не. Не виждам къде е проблема. То и с домати да се занимаваш може да фалираш , въпрос на лични качества.

47

Kiko

преди 2 години

Какво от това че поглъща еди колко си енергия? Нали хората си плащат тока. Значи всичко е ток. Все едно да напишете че ресторантите поглъщали много ракия и това било проблем.

46

Богат

преди 3 години

Новината бе качена на главната страница, след това свалена, след известно време пак се появява на първа страница, да не би случайно хората да забравят за злия Биткойн... Поне да си бяха направили труда да преведат друга статия. Ех, банкерчета жалки - времето ви си отива и няма как да го спрете с такива статии. Иначе *** статия, както и 90% от коментарите на бавноразвиващите.

45

Solar Power

преди 3 години

Aз пък играя на шорт :)

44

123

преди 3 години

Кой плаща за обработката на данни наречена биткойн? Това не са никакви пари, а услуга която се заплаща.

43

Анонимен

преди 3 години

Битиякон е удобен единствено на шепа хора. За всички останали разбирачи си е бич и финансова пирамида. Комисионни тук, комисионни там, превалотиране, скъп хардуер, много електричество, неясен начин за съхранение, неясен начин за употребата му, незаконен за платежната система, незаконен за бизнеса. Етаси му и кефа!

42

Анонимен

преди 3 години

Битият кон е една голяма ПРЪДНЯ, но някои ще го научат последни и по трудния начин.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Смешното е, че видяхте Мъск един път с "ганджа" и решихте, че е "пушач редвоно напушен" и някак си това го прави глупав и неспособен. Човека има множество компаниии, които струват милиарди но някак си бил голям лъжец, който от 25 години манипулира висчки ... освен тебе. "СпицяниЪ" анономен ***.

40

Davigo...

преди 3 години

не е за мен, копая си лозето и си пия виното... 😂

39

Анонимен

преди 3 години

Криптовалутата върши прекрасна работа, ако сте решили да си купите "нещо-по-така". Досега не съм имал НИКАКВИ проблеми с траншовете, а и Мъск пуши доста ганджа и вероятно е бил дрогиран, когато е избичил стейтмънта.

38

Анонимен

преди 3 години

До iSiktirАми не ги е продал. Иначе щеше да има дело веднага.

37

iSiktir

преди 3 години

Как човек който е инвестирал 1,5 милиарда долара в криптовалутата ще каже такова нещо, ако вече не е продал своите койни, които е купил на по-ниска цена.

36

Един там

преди 3 години

Добива на злато също повишава нивата на въглеродните емисии , но това друго ...

35

Анонимен

преди 3 години

До KolioКольо ... малоумно Кольо!

34

Анонимен

преди 3 години

До Умен човекБанка? И какво ти е умното? АКо инвестиционна банка, то да. Обясни ми, с какво си умен/ АКо сложиш 400 000 лева в една банка, ще са изгбили четврът от стойността си. Ако ги инвестираш, както му е реда, през инвестиционни посредници, било то банки, брокери, фондове и други, то след 10 години, ще имаш поне 850 000 лева, при нормален ръст. Да, инфлацията ще ги е ударила, но ще са със стойността на 630-40 000 сегашни лева.

33

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Алоооо....Умните битказинери - успяхте ли да кешаутнете навреме или сега бършете со поли?

32

Анонимен

преди 3 години

Вчера, когато целия пазар падна, револют веднага затвориха купуване и продаване на крипто с обяснението технически проблеми :) Чак след 2 часа, когато що годе се върнаха някакви нива пуснаха системата си. Та толкова за криптото :)

31

Kolio

преди 3 години

Бля Бля,а Телефоните,устроиствата с батерии,а новите 5г антени през 300м,а електронните плащания,и.т.н.

30

Анонимен

преди 3 години

"замърсявал" планетата най вече защото застраши долара!

29

Анонимен

преди 3 години

За ден от 64000 на 38000. Някой яко,ама много яко потънаха и това със сигурност не е Мъск.