90

Анонимен

преди 2 години

Вече платихме достатъчно висока цена. Само за последните 6 месеца умряха над 20 000 души повече от предишните години. Защо защитаваш герберастките -растки мерки против ковида ?Не умираха ли хора по стълби , линейки , по къщите и пр. поради липса на адекватна (и въобще) медицинска помощ ,защото лекарите бяха заети да "усвояват " парите ,отпуснати за епидемията ,щото здравни каси-маси им дойдоха малко !А и по тази причина другите болести изчезнаха , изпариха се яко дим ,щото не носят кинти !!!

89

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

88

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли, че има и много по-*** от ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93"Добре,но аз и много хора имаме записана дата и час в електронния регистър на РЗИ,сега какво?Ще ми отменят датата и ако утре няма достатъчно възрастни а има заявени ваксини вече заради нас пак ще ни викат ли?Голям мармалад ще настане"Ами то целта е да съботират ваксинирането, затова нарочно прецакват зелените коридори!

86

Анонимен

преди 2 години

"Призоваваме" да се ваксинирате, но ви намаляваме възможностите да го направите.Комунистите едвам дойдоха на власт и започнаха с номерата!

85

Анонимен

преди 2 години

Баце Тиквун най-добре от всички управляваше пандемията :))

84

Анонимен

преди 2 години

Защото са антиваксъри и ви гледаха ваши божествен президент как казваше , че няма вирус . Не сме последни по смъртност на един милион починали . От рано лъжи,лъжи и пак лъжи . Нищо ново от нашия спасител Прецедента.

83

Анонимен

преди 2 години

Да беше направил отделен зелен коридор за възрастни във всеки град,или в определени часове.

82

Анонимен

преди 2 години

Добре,но аз и много хора имаме записана дата и час в електронния регистър на РЗИ,сега какво?Ще ми отменят датата и ако утре няма достатъчно възрастни а има заявени ваксини вече заради нас пак ще ни викат ли?Голям мармалад ще настане.

81

Анонимен

преди 2 години

Да живее българският избирател!

80

Анонимен

преди 2 години

Долу Радев! Долу Борисов! Долу неадекватните решения!

79

_

преди 2 години

Най-накрая дойдохме на приоритетите, с които трябваше да започне фаза 4 през февруари...И вероятно щеше да започне, ако д-р Борисов не беше решил, че е много важно безразборно да се вдигат числата на ваксинираните количество, вместо качество. Нищо, че рискът за смърт или усложнения от короната при един 80-годишен е около 200 пъти по-висок, отколкото при един 20 годишен. Кой ще ти гледа какво казва науката...

78

Анонимен

преди 2 години

До Гошо 86 петък , събота и неделя ще се ваксинират Какъв е проблемът

77

Гошо

преди 2 години

Аже, Кацаров!Сега идва момента за 2-ра доза на всички хора, които се ваксинираха на зелените коридори. Как ще се ваксинират, като от понеделник до четвъртък, няма да е позволено?

76

Анонимен

преди 2 години

Сега вече и аз намразих президента. Как можа такъв и..диот да сложи за министър на здравеопазването в тази критична ситуация.

75

Калинка-кацарова

преди 2 години

И в магазините искаме така - от понеделник до петък, само хора над 60 год. и хронично болни. И отново да спрете плановите приеми и операции. И глоби за разходка в парка и планината искаме. И КПП-та искаме.

74

Мда

преди 2 години

Ситуацията със здравния министър може да се опише с две нашенски поговорки - " от трън та на глог" - "върни се зло, че без тебе по-зло" ! На гербаджиите викахме калинки, ама тия ще се окажат ***!

73

ан

преди 2 години

Страхотна организация за ваксините вчера във ВМА и си казах най после да направят нещо както трябвада отидат журналистите и да снимат а не да ни показват фургоните на пирогов с опашкимасички за писане и в една голяма зала най малко 10 пункта и един на вратата само ти посочва къде да отидеш за 2 мин и си готовдивани за сядане и инфо къде да си тър сиш сертификатаизбор на ваксина и листче за втората доза

72

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли кога фармаиндустрията ще започне да се грижи за това по света да има здрави, а не болни хора? Когато започне да печели от здравите, а не от болните. Ако всеки здрав човек е длъжен да дава по примерно 5 лева на месец и в случай че се разболее фармаиндустрията е длъжна да му върне всички платени пари плюс това да го излекува, тогава фармаиндустрията ще е мотивирана ние да сме здрави. Сега е мотивирана да ни разболява и който не го проумява, да се ваксинира задължително!

71

Анонимен

преди 2 години

Ко стана бе, пременил се Илия ... напреварват се с по-ненадекватни заповеди.