10

Борил

преди 2 години

Д-р Симидчиев се подлъга с празните предизборни обещания на ДБ. Дано не направи тази грешка отново, за да се набърка в политческите игри на ДБ.

9

Анонимен

преди 2 години

семидчиев не посягай на децата иначе лошо ни се пише..

8

Петър

преди 2 години

Колкото по-бързо се разграничи от Демократична България, толкова повече ще съхрани името си и репутацията си.

7

Галя

преди 2 години

То ако доктора се замисли малко, ще осъзнае, че цялата тая работа е за пари, не за здравето на хората. Ама в ДБ са малко плитки на мислене

6

Анонимен

преди 2 години

Очевидно пандемията отшумява, лятото идва,няма никакъв смисъл от екстра ваксиниране,особено като не се знае колко дълго трае защитата.А пък за децата-забравете

5

Анонимен

преди 2 години

Докторите разпространяват болести за да печелят повече пари. Ако се отървем от докторите половината болести ще изчезнат. В САЩ го измислиха този бизнес. "Здравеопазването" е бизнес който генерира стотици милиарди долари печалба всеки месец. Много често доктори умишлено разболяват пациенти за да могат после да има продадат скъпо струващи лечения и операции.Знаем че това се практикува в световен мащаб. Грипната пандемия също е изкуствено създадена. Бигфарма си купиха много политици.

4

Анонимен

преди 2 години

отровихте ни с тия ваксини бре серсеми - по три пъти в годината да се боцкаме, че й най-малките дори

3

Totenkopf

преди 2 години

Тоя е пълно куку

2

2134

преди 2 години

..Той добави, че ако все пак целта на ваксинационната кампания у нас е да се намали разпространението на заразата....Нали ваксината не пазеше от заразяване и предаване на вируса ,затова и ваксинираните трябвало да ходят с маски ,как с тези ваксини ще се намали разпространението. Нали тези ваксини до оня ден бях за да се предпазят хората от тежко боледуване ???

1

АнонимеН

преди 2 години

ОТНОВО ЛЪЖЕ!!!ТОЧНО ДЕЦАТА СА ГЛАВНИЯ ИЗТОЧНИК НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!!--------НО ВАКСИНИРАНЕТО НА ДЕЦА С НЕЯСНИ ПРОДУКТИ Е НЕДОПУСТИМО!