61

Анонимен

преди 3 години

Целта е освобождение от калинките и м у трите

60

Анонимен

преди 3 години

Ама,калинке,теб как те назначиха?Да не би да си завършила дипломатически университет?Посрещаше колегите си от чужбина в ролята на фотограф.И още не си се научила как трябва да се държи един м-р на външните работи.Да не говорим за умствения ти капацитет.Недей да мислиш,че хората не следят вашето поведение и възможности.Уволняват се хора,които не стават за нищо.Абе,всички сте за уволнение.

59

Любо Кольовски

преди 3 години

Някой има ли спомен за времената, когато Главатаря на ГЕРБопитеците назначаваше министрите и началниците на агенции да са му задавани въпроси кой, как и защо му ги е препоръчал, или как си ги е избирал? И защо сега служебният премиер и министрите му трябва да отговарят на такива, меко казано, детински въпроси? ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни, току - що кацнали на Земята от неизвестна планета, без памет и спомен, че управляваха 12 години нещастното ни Отечество?Истеричните реакции на ГЕРБопитеците са обясними. Това са вопли и крясъци на изпаднали в паника типове и типеси, загуб

58

Анонимен

преди 3 години

тези *** от ГЕРБ до кога ще им се дава гласност, престъпници до един

57

Анонимен

преди 3 години

33 години стигат. Времето е наше

56

Демонтажник

преди 3 години

Подпорната стена май се срутва?!Багерите ще ринат незаконни стени!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Дезинфекция от герберските бацили. Те заразиха цялата държава.Ползвайте ръкавици и маски, ще вонии на мутренско варено още много време. Дезинфеция, дератизация, демутризация.

54

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се рине герберската торр. *** работа е, но нужна. Герберският торр е дебел 12 години и трябва да се изрина, ще вони и ще лютии на очите от тораа, който са оставили навсякъде в държавата.

53

Анонимен

преди 3 години

Калинката Захариева ни скара с Русия и изпълняваше заповеди на чужди шпионски организации като МОСАД и ЦРУ.Навсякъде са сложили калинки и верни некадърници, омутризираха обществото и държавата.Демутризация на държавата, администрацията и общините.

52

Анонимен

преди 3 години

тая и мъжлето й не са ли в дрангоника вече, ще строят в резерват.....не ги е и срам....

51

Анонимен

преди 3 години

Щом мутрите вият, значи уволненията са правилни.

50

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

БОРИСОВ КОГАТО МУ ДАДОХТЕ ВЛАСТА КАЗА ЧЕ ГО САРБЬТ РЬЦЕТЕ..СЬРБЕЛ ИМАШЕ ЗА МЬСТ. ДНЕС ГО СЬРБИ ГЬЗЕЦА .БАРАБАР С КРАДЛИВИТЕ МУ ***.

49

Анонимен

преди 3 години

До 11 юли ГРОБарите ще са се разбягали. жалко ще е ,ако някой успее да избяга...

48

1244

преди 3 години

Чистка на оборите, и ревизия до дупка!

47

ЦЕНТУРИОН РАДЕВ

преди 3 години

ВВ ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджиит

46

Анонимен

преди 3 години

Захаринка Калинкова да отива нощна смяна да подпира Стената на Алепу...Мисленето не е най-силната и страна......

45

Анонимен

преди 3 години

... на Алепу ли? :)

44

Анонимен

преди 3 години

Имам нужда от секретарка ...650 лв .минималната заплата )

43

Христо Христов

преди 3 години

Трябва да има разследване, евентуално съд и затвор. За останалите в герб - лустрация.Не трябва да се позволява да се повтори 1990та, когато атлантиците соломон паси и александър йорданов помогнаха на бкп да се спаси от разпад и лустрация.

42

стоян

преди 3 години

България е единствената страна в света без вкаран в затвора висш политик,олигарх или магистрат.Хората искат справедливост.Не само чистка и метене.Време е за съд и затвор за гербаджийската хунта.А мястото на Боко Тиквата без съмнение е при бай Ставри.По това поне обществото е на едно мнение.