38

Анонимен

преди 3 години

Хаха,да ги разправя на някой без книжка.С 30 в кръговото излетял...да бе.Влязъл е с не по малко от 60,странно как ESP не е сработила.На моята няколко пъти при рязко потегляне за по бързо изнасяне от кръстовище като сработи все едно някой ми дърпа ръчната и гаси мотора,доста неприятно но предотвратява занасяне и завъртане което всъщност е и идеята...при това съм предно предаване

37

Анонимен

преди 3 години

Харесва ми как леко влязъл в завоя, а колата изглежда като набила се с 60 км/ч.

36

Анонимен

преди 3 години

Като не познаваш колата, не си я сервизирал, не си й сменил гумите, какъв го търсиш да вдигаш голяма скорост?!? Ако е карал наистина с 30, то за да влезе там трябва да е получил техническа неизправност на спирачките, защото щеше да закове на място, ако ги нятисне!

35

Анонимен

преди 3 години

"и се прекръствам" го няма в правилника.Да му вземат книжката и да го пратят на истински изпит.Как никой друг не се е наврял в канавката, а само той?

34

Влак GT

преди 3 години

Само е говорил по телефона.За следващото пътуване да си купи хендсфри, ако не да се оплаче на АПИ, че мантинелите са много тънки.

33

Не съвсем

преди 3 години

Аз лично съм се катастрофирал на тракия през зимата. Със 120 км/ч на мокър път, се оказа в един момент че снегорина не е изчистил 7-8 метра от едната лента. Интересното е че не поднесох заради това, а защото нямах кори под двигателя и струята киша явно засегна кабелите на рейката и волана ми се изкриви изведнъж(рейката е активна с мотор) с един куп грешки на таблото. Все пак успях да подрифтя и изкарах късмет че се бутнах в мантинелата с малка скорост. Та технически проблеми стават.

32

Анонимен

преди 3 години

От 40 години съм по пътищата ама такова чудо като на тоя не ми е известно. Ще влезне с 30 км в кръговото а пък волана от самосебеси ще се изправи. Това да не е на оня Мъск Теслата. Ще му кажа какво е направил. До последно е държал висока скорост и след като влиза в кръговот бие спирачки но вече е късно. Изпуска завоя и се озовава в канавката. Да не се опитва на стар краставичар краставици да продава. През тия 40 години по пътищата всякакви чудеса съм виждал.

31

Анонимен

преди 3 години

На Бойко кашкавалените мантинели и асфалт...

30

Gorskio

преди 3 години

Да бе с 30... Тва кръгово да не му е в двора? Минават хиляди коли всеки ден от там. Ако не е било мокро и кално е нямало да има проблем и с 50 да мине с тва комби. Аз през зимата не съм успявал да се завъртя като ходя на ски. Джип хаха

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко е виновен сигурно?

28

Анонимен

преди 3 години

Влезнал с 30 в кръговото и не можал да завие!?! Това кръгово да не е квадратно! Егати пишман шофьора. Като са му продали колата сигурно са му продали и книжка.

27

Мушмурок

преди 3 години

Туй, щото верват на рекламите и си купуват летящи джипове ама в реалността е различно!

26

Dtrumpp

преди 3 години

Какьв словоред само, начин на изразяване имат тия-ужас

25

Анонимен

преди 3 години

Туй комби ако е джип аз съм космичесka ракета!То бива бива..ама..

24

Анонимен

преди 3 години

"инцидента е станал в 22 часа" и се наблюдава от Ния ....!?Дедко е дремкал и сутринта казва това за пред бабка,която е дала парите за возилото.

23

Зозо

преди 3 години

Като млад шофьор съм се удрял челно в бетонна колона с около 40 км. скорост. Два месеца ме боля кръста и врата като ме засече колана и ме върна в седалката. Ръцете сини като изтървах волана при удара в таблото напред .... Тоя разправя хумурески тука :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 3 години

Аз от реклами не успях да видя скеча! За три минути клип от тубата сте пуснали четири реклами! Алчни същества

21

Korean soup

преди 3 години

Тоя ако беше влязал на кръговото с 30 км/ч, мантинелата щеше да го спре или да се приплъзне по нея. Голям майтапчия. А и късметлия...

20

Черната кутия

преди 3 години

Последната реплика преди катастрофата е била:' глей ся какво мога на трета..."

19

Анонимен

преди 3 години

Тоа не си е пил хапчетата