70

Demonaz

преди 3 години

До Ya RabbТук се топим ще ми дреме за Мадагаскар и други подобни дупки. Много обичаме да ревеме на чужди гробища. Ресурсите на планетата не са безкрайни.А, уж всички сме равни и подобни глупости , тогава да се оправят не да чакат на готово.

69

До 68

преди 3 години

Как да се почисти, бе кратуно! *** от твоята глава, която дори не знае къде са "ч" и "ш" на клавиатурата и от на 95 % от това оскотяло племе как да се почистят. Отдавна осъзнах, че тая родина е в плен на простаците и няма никакво намерение да си губя времето и нервите в нея. Ей, без природен катаклизъм опустошавате държавата си, седнали акъл да дават на народи, които преживяват трагедии. Не ви ли е срам, бе крадливи и пискливи хрантутници! Молете си да не ви спрат хранилката от ЕС!

68

BB

преди 3 години

Чисти скакалци. А иначе като се рамножават безразборно е голям кеф. Лошото за всички е, че идва момента на истината. Това чака още много държави по света, ако не почнат да вразумяват ***. Иначе естествен подбор и борба за ресурси.

67

анонимен

преди 3 години

Трябва да се помага, но и те не трябва толкова да се размножават. Идеята за храната, дето се изхвърля, е добра, защото храната е годна всъщност. И все пак, ако се замисля, ако аз имах 6 деца, със сигурност щях да гладувам.

66

Анонимен

преди 3 години

Тия 100 милиона долара за картина на Пикасо можеше да отидат за нещо по-смислено

65

Народен човек До #12

преди 3 години

И Тиквата с пачките и кюлчетата да помага!!

64

Народен човек

преди 3 години

И Тиквата с пачките и кюлчетата да помага!!

63

Рад Джа

преди 3 години

Не може да им се помогне. Колкото и храна да им се прати, колкото и пари да се налеят, след някоя друга година ще бъде същото. Нужно е образование, нужен е друг мироглед на хората.

62

Ya Rabb

преди 3 години

Дали има как да им се помогне? Това искам да попитам. И да е сигурно, че помощта отива до хората. Някакви пакети от червения кръст и полумесец. Толкова храна се изхвърля по веригите, а да умират деца. Този свят е подивял от алчност и липса на съпричастност. Спомних си за фотографа, който се самоуби след репортаж за гладуващи деца.

61

Анонимен

преди 3 години

След три мандата на ГЕРБ имаме представа какво значи едва да оцеляваш

60

Анонимен

преди 3 години

Оскотелия турски *** пак се е разшвъкал и кълне като индийка всичко цивилизовано.Абе квадратоглаво турско племе проклето,стотици години ви храниха другите,азбука ви дадоха,червените капи с пискюлите ви свалиха...Па се надяваха да зарежете козите и да станете хора,но уви!Ориенталската завист и злоба към постигнатото от европейците ви изяжда отвътре и така ще си гниете в Анадола вечно недоволни и вечно неразбрани!

59

до тийн шутка

преди 3 години

Какво има да гледаме на една миризлива цепка...То ако беше много красиво всички художници и склуптори щяха да ви изобразяват разчекнати, нали? Що не си направите едно видео как си бършете задниците с тези големи маникюри... И заради малкото мозък, която жените имате,колко хартия отива на вятъра.Но се учудвам как сайта позволява това, а трие постове относно червените другари в БГ .

58

Анонимен

преди 3 години

Мммдаааа,сит на гладен не вярва!Ядат бяла глина,а ако вали и се родят скакалци ги ловят и ги варят-деликатес!А тук чета,че някой предлага:''Ами да запретнат ръкави . Стотици хиляди са . Да се организират. Да разчистят земя, да си помогнат един на друг с изчистване и възстановяване на жилищата си . ДА НАПРАВЯТ НЕЩО.... или то е по лесно да изчакат.''Ето как някои не знаят какво е глад,ама истински глад!Да не можеш да си кажеш името.

57

Анонимен

преди 3 години

Американьите да идат дс им дадст малко демокрация, ще заживеят много по-добре.

56

123

преди 3 години

Нали беше хит дестинация по време на ограниченията

55

статистика

преди 3 години

Не може да се размножаваш като *** и да очакваш някой да ти е крив. Природата регулира популацията на всичко. Има си начини.

54

българин

преди 3 години

До 62не ти е виновна родината,4е около теб е ко4ина.като не ти харесва-по4исти и непи6и глупости в интербет..анонимно..

53

Анонимен

преди 3 години

Тука само Бил, Безос, Мъск се спопменават, а другарят Абрамович беден ли е. и т.н.

52

Анонимен

преди 3 години

До 62До 60Адмирации! Истинска семантика без правописни грешки - нещо рядко в този сайт!Страхувам се, че 80%-те, които вече са 100% няма да Ви разберат! Поне един плюс от мен, но поне се надявам, че ние двамата знаем за кого ще гласуваме!

51

Анонимен

преди 3 години

И защо са бедни и гладни, щом живеят на това райско място? Там има всичко - вода, риба, животни... Какво му трябва на човек?