61

да бе

преди 3 години

До Махай МАСКИТЕнали вие ходите по занзибари, добаи и други кочинии после пръскате зарази из родинатасега чужденците ви виновни

60

Махай МАСКИТЕ

преди 3 години

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

59

Анонимен

преди 3 години

Хората в малките ЕС страни минаха 11 теста на ден през Април месец ... миналата година. Ние още арджим по 80 до 150 лева, в зависимост от итпа тест и лаборатория.

58

Един от Германия

преди 3 години

Утре гражданското движение Querdenker ще семонстрира срещу Корона-диктатурата в 40 града. Аз отивам със зетя-германец в Касел на демонстрация. Имам 2 здрави и красиви малки внучета, заради тях ! А само за два дни над 530 000 подписа в петицията към здравния министър Шпан срещу задължително ваксиниране на децата в платформата change.org

57

Анонимен

преди 3 години

5,5 % са ваксинираните с две дози. На кое място сме в Европа, не в ЕС, там нещата са ясни...

56

От Берлин

преди 3 години

Sorry, за Й в случаите....Официално, в Германия няма по-голяма смъртност от предишните години....! По дяволите! Къде е тази пандемия...!?!

55

Ali

преди 3 години

Cestito na vsicki hora Ramazan Bayram

54

От Берлин

преди 3 години

Официално от вчера: Немското здравно министерство потвърди с нежелание, че 2700 са умрели от Ковид след първата ваксина... Случайте на умрелите след 30 ден- не влизат в тази статистика... Защо ли?!?Офце, мислете малко...!

53

Сат Н

преди 3 години

В интерес на истината, миналата година почина 18 годишен абитуриент.-------Беше убит от докторите.

52

Анонимен

преди 3 години

Вироса умре заедно с ГЕРП.

51

Анонимен

преди 3 години

Ами Бойко падна от власт и спадна силата на вируса.

50

Анонимен

преди 3 години

Паднаха Бибитков и НОЩ от власт и короната даде отстъпление. Наесен ще видим като преброим пилците

49

Факт

преди 3 години

Винаги при скок в броя на починалите от Ковид-19 има и скок в броя на починалите по други причини, което означава нерегистриран Ковид-19, но *** *** продължават да говорят за неоказано лечение.

48

Анонимен

преди 3 години

Вече повече от година откак върви пландемията и пак не се научихте да изписвате фактите - 44 от случаите на които им е излязъл положителен тест, а не, които са "с доказана инфекция". Какво сте доказали по-точно и как ? Чушки и домати.

47

До 48

преди 3 години

Ами ти си го обяснил, БРЯ! Какво не ти е ясно? Има разлика между преносители и болни. В интерес на истината, миналата година почина 18 годишен абитуриент.

46

до 48

преди 3 години

точно така ,написал си го точно, децата са преносители, ти за година не го ли разбра, че те го карат леко дори безсимптомно за разлика от бабите и дядовците им.Е за това има само еденични смъртни случаи с деца.

45

Анонимен

преди 3 години

Колко от вас ще рискуват живота си за 1000 лева. Защото стотици медици (лекари, мед. сестри, санитари) наистина загубиха живота си------Кои са тия стотици, бе?И какво рискуват?Ти кога за последно си влизал в болница, да видиш как си рискуват живота? Как го разбираш това рискуване - хората в трамвая по тази логика не си ли рискуват живота?

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОк бре, учители, лекари... нали уж децата бяха най големия проблем, те най много се заразявали и пренасяли на учители, на лекари, у дома. Аз едно дете не чух да е починало от страшната болест. Само учители и лекари. Туй как става брЯ?

43

алоо сбъркания

преди 3 години

те ако знаеха в европа че Вируса зависи ит това дали Баце е на власт, да го бяха литнали още лани бе пич. Хайде стига си ни разсмивал сутрешно с глупости.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен44На теб 3 ваксини тряа ти ударят, че да приключиш по-скоро, *** такъв.Първо се научи да пишеш, после изразявай мнение по който и да е въпрос.Отивай на зеления коридор. После черното комби ще те закара където трябва. *** такъв.