114

1

преди 2 години

Заради точно такъв смешен проблем гърците ги държаха на къса верижка 28 г. докато се освестят.Очевидно и България ще ги държи извън ЕС още 20 - 30 г.Дотогава албанците ще станат мнозинство и тъй като нямат проблем и комплекс спрямо България, нещата ще се случат по европейски, а макетата ще подсмърчат отстрани.Жалко е защото коридор 8 можеше да бъде построен досега и трите държави да реализират огромни приходи,но циркъджилъците ще продължават докато макетата са на власт.

113

Анонимен

преди 2 години

Заев е един смешен човечец. За него, нещо, което не му се нрави, не съществува.

112

Хаха

преди 2 години

Точно на гърците взел да обяснява за ''измислен и несъществуващ'' проблем..... като с тях, нали.. !

111

Анонимен

преди 2 години

На България струва 2 милиона бежанци и 200 хиляди загинали войници и 200 хиляди граждани от бомбите на САШ и Англия в София и Враца.

110

Анонимен

преди 2 години

Не е толкова смешен след като го има македонския проблем от 1878 г.

109

Анонимен

преди 2 години

В България всичко е смешно.Тук отрекоха даже Кирил и Методий.Историята като наука удари дъно каквото не си представяхме.

108

Диана

преди 2 години

До ИстоРикНе виждаш ли само се бъзикат с нас - борбата е за история на гърците защото горкичките си нямат никакви герои та решиха да ни пооткраднат и от героите...Жалки картинки!...Само дано нашите да не се подхлъзнат по техните пързалки, защото сме много словоохотливи когато не трябва /когато другите "искат" да е така и ни предизвикват или манипулират/...Ние обаче трябва да научим точно как е станало това заграбване на Македония - има нещо гнило там, което ги кара да ни отвличат вниманието..

107

Диана

преди 2 години

Заев продължава да наглее - въпросът съществува откакто е окупирана тази част на Македония от сърбите и това е известно на цял свят...Интересно защо Робертсон се меси тук - какво знае той по въпроса? НАТО и РСМ са доста отдалечени теми и е много по-добре човек да седи в попрището, което му е известно, според мен...А...какво мислите за думичката "също" след името му? Защото не се споменава още някой там щом е също..И как са се мотивирили гърците против раздялата на СРМ и Албания за членство в ЕС?

106

Абе,

преди 2 години

До Анонимен 127, 128Така, ли пише в сръбските учебници по история?Имате претенции за кирилицата, а пишете на латиница!

105

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Заев е смешен, както и цялата му измислена албанска държава

104

ИстоРик

преди 2 години

Ами да , наистина проблемът с България е смешен и несъществуващ , както и твърдението на множество български историци че Александър Македонски фактически е БЪЛГАРИН . Родил се е в гръцката провинция Македония но после е станал БЪЛГАРСКИ ЦАР .... Има хиляди доказателства за това както и исторически документи намерени при разкопки в Родопите.Така че твърдениято на Северна Македония че Александър Македонски е техен цар са СМЕШНИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ , както и факта че С.Македония НЯКОГА е имала цар .

103

Анонимен

преди 2 години

Ще ощипе тъпaн Зайо с неговите лакърдии.Чак до мъчителите си стигна да доказва колко са лоши българите, че признаха Македония още 90-та година.

102

ББ

преди 2 години

г-на е русофил и сърбоман го призовавам да краде от сръбската и руски Истории,да пали сръбски и руски флагове,да унижава руски и сръбски министри!БГ политик позволил си компромиси с Историята,Честта,Достойнството на България,със саможетвата на Геройте ни,ние "татарите" ще го убием с "камъне и дърве",Справедлив Свят...или май.ата му!!!

101

ББ

преди 2 години

не знаем колко са платили на г-н Робъртсън за "лобизма",но го уверяваме че,Народа ни няма да позволи компромис с Историята ни,приятелитени от ЕС и НАТО прочетете Историята ни,прочетете учебниците им,гледайте тв-те им,Вето...Справедливо и честно отношение...това искаме...компромисите със Справедливостта раждат...чудовища...Справедлив Свят или...мъртав по-добре!!!

100

ББ

преди 2 години

само факти г-не,България първа призна македония за незамисима държава,покрепяхме ги икономически и военно дори,България освети Западните Балкани като потенциални членове...вие ни налагате нов Берлински договор,те палеха националният ни флаг,унизиха и обиждаха Министъра на външните ни работи/жена при това/те опитват да крадат Историята ни...платена с кръвта и живота ни стотици хиляди Българи отдали живота си за Свободата ни...езика ни...писмеността ни крадат...Вето...Справедливост!!!

99

Анонимен

преди 2 години

И други страни освен България НЕ искат Македония. Прочетете в нета. Не сме само ние. Гърция спори с тях 20г за името ... така че да мълчи . Че има да ни връща цяло море. Минаха 100те години да ползват земята.

98

Анонимен

преди 2 години

Клоун .

97

БГ

преди 2 години

Гърция също е на страната на Македония, така че ние сме сами в този спор!

96

Анонимен

преди 2 години

Това са пърни глупости и недопустим натиск над България от страна на сегашни и бивши NATO и EU представители.

95

Анонимен

преди 2 години

Я го вижте Заев на какво мяза, после викайте кой какъв татарин е. Смешна работа. Няма да има вдигане на ветото. Но вие си го знаете