15

Анонимен

преди 3 години

Да прави операция за обръщане на пола и да тръгне по мадами. Модерно е. Тая веждата не е ли свободна, ква беше, клара девилгне. Може да се гаджосат.

14

Анонимен

преди 3 години

Вие си мислите, че това е майтап но на запад се гледа много, ама много сериозно в последните години на т.н. криминален тормоз или харасмънт.Ако пратите 3 имейла за свалка на жена без тя да ви отговори като 2-та са в един ден, автоматично започва дело за тормоз срещу вас.А след като знаете, че тази ще следи в къщи всяка ваша дума, жест, които ще бъдат записани на камера + нейните чавета като свидетели; дори да я целунете по бузата когато не е на кеф ще започнат дела, едва ли си заслужава.

13

Anonymous

преди 3 години

Не че нещо ама жена, която е била на хероин, махнала си е гърди и матка, преживяла е отдавна климактериума, снима се злодеидни роли, гони мъжа си и насърчава едното си дете да е травестит, за какво привличане от някой и към някой може да става въпрос. Не беше ли тя, която си носеше шишенце с кръв на врката от бившия мъж, това не е ли сатанизъм. Объркана работа, дано се оправи, ама надали!

12

Анонимен

преди 3 години

Даже и при нейните милиони няма мераклия.

11

АнонимеН

преди 3 години

НИЩО ЧУДНО ПАК ДА СЕ ИЗПОКАРАМЕ В ТАЗИ ТЕМА!! :DАНДЖЕЛИНА СЪСИПА БРАД И МУ НАПРАВИ ЖИВОТА ЧЕРЕН!!!!КАТО Я ВИДЯ И СЕ ОЗЛОБЯВАМ ;D

10

ПроСоТо

преди 3 години

Обаче:-Ако трябва да сме сериозни /поне аз де!/ :-Тая дама наистина е..тежкагрозотия...Но:-Прочете биографията й!..Всъщност,живота й не е бил лек.Нещо повече:-Изрязване на "гърдите",премахване на яйчниците и матката,..там и другите проблеми, все пак действат много зле..Тази "томия" всъщност отнема 90 процента от същината на една жена...та така..Независимо от това,което написах долу /а аз го поддържам!/ ,изпитвам известна съпричастност към нея.../но аз съм си такъв-милостива личност../

9

Анонимен

преди 3 години

Тази е опасно психо. Не знам кой би се хванал с нея.

8

asd

преди 3 години

Голяма загадка - щото е стара и съсухрена със 17 деца може би

7

Швейк

преди 3 години

Моята версия е, понеже е побъркан стар скелет с отрязани тсетсе, и с един куп осиновени никерийци и камбоджанци. Няма да чета вашата версия, но аз съм прав.

6

ПроСоТо

преди 3 години

сега и жъ съ изповядам нящо:-НИ САМ некакъв красавец!..Обаче тая ГРОЗОТИЯ с това мощно квадратно чене като на робот,просто кърти класациите!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Да е жива и здрава.Ама няма ....

4

Анонимен

преди 3 години

Червените взеха властта и почнаха грабежите и убийствата.Днес казаха че и парите свършили.Браво другарю Радев !!За 1 ден надминахте онова което ГРАБ направи за 12 години !!

3

Анонимен

преди 3 години

Малиииии тааа е фанала паяжина бе.

2

Васил Гюров

преди 3 години

Сама щото никой не ще.А и за какво му е.

1

Анонимен

преди 3 години

Кой би искал да има нещо общо с тази застаряваща и погрозняла от болести и злоба истеричка?