10

Анонимен

преди 3 години

Тая корумпирана агенция се сети да работи ,герба падна и може местата им да изстинат )

9

Радо

преди 3 години

Само ***.По времето на СОЦ- а можеше да има малко но беше истинско, а и всяка къща беше пълна с живот, животни и градини. Нямаше ги и еничарите от БАБХ.

8

Анонимен

преди 3 години

Тези тон и половина да са ни проблемът.Като гледам в "Кошмари в кухнята" как буквално във всеки ресторант има някакви меса завити в найлонови торбички без дати,никой не помнещ,че даже ги има някои от тях,а глобени за това ресторанти почти няма. И да са били някога прясни докато им дойде поръчката отдавна срокът им е минал.

7

Анонимен

преди 3 години

БАБХ нещо се разшетаха напоследък.Дали не е само акция.Би било добре ако е постоянна мярка.Спомням си как преди година проспаха вноса на 100 тона пилешко месо от Полша,заразено със салмонелоза.Дали бе по невнимание или умишлено никой не можа да каже.Но ние сме корав народ изядохме го,като кренвирши.И както винаги се случва,хванаха накрая само 10-тина килограма и виновен няма.

6

Анонимен

преди 3 години

И това количество негодни храни е открито само за седмица след Великден.А представяте ли през другите дни и седмици какво ядем, през останалото време от годината.Сигурно ще е хиляди тонове,развалени и негодни за консумация храни.

5

Анонимен

преди 3 години

Нали ви казах да си пащате бе циции. За 1000 лв ли сте. А щяхте да изкарате над 5 000 лв. А сега да ви конфискуват стоката и да ви глобят с едни 10 000 лв. Догодина пак продавайте стока с изтекъл срок.

4

Питане

преди 3 години

А "Градус"проверихте ли?Че пилетата им се разтичат като желе

3

пилешко от полша

преди 3 години

а знае ли се как се внесени в страната и колко сме изяли ?

2

Анонимен

преди 3 години

Божке, аз съм потресен, че само 23 килограма козунак са унищожили!Догодина поне 50 килограма! Така де, да има защо да им вдигат заплатите на хрантутниците от администрацията!

1

Анонимен

преди 3 години

'Козунакът, който подлежи на унищожаване, е бил с изтекъл срок на годност'бухахахахачиновническа хранилкаединствено те печелят/наяли се от тоя случай