17

Петко

преди 3 години

Колко и кои са тези директори? Моля да ги назовете поименно!

16

Анонимен

преди 3 години

Всички, които учат постоянно присъствено, особено в гимназиите, да преминат незабавно на ДО!! Някой посещават дискотеки, ако имат грипоподобни симптоми продължават да са в училище, не носят маски ,нито правят тестове!! Създава се конфронтация, спор между децата-едни са за спазване на мерки, носене на маски, други са против. Това е ежедневен психически стрес и риск за здравето и разпространение на вируса. Въведете някакъв законен ред най-после !!

15

Анонимен

преди 3 години

Посочете ми 1 единствено държавно училище в което има климатична система, която позволява на децата да учат юни и юли при българските температури от порядъка на 35-39 градуса. Кажете ми моля кое е това училище! В кой град? Моля! Искам да знам къде е единственото място, където децата учат без да слънчасват, да се потят като животни по 30 в 1 стая, че сега и с маски!Някой знае ли такова държавно училище?

14

Анонимен

преди 3 години

На кой син на учил в частно училище му дадохте да решава живота на децата, които учат в държавни училища? Някой от харвардсите гении или на комунистическите чаа*венца знае ли, че в държавните училища няма НИТО ЕДИН ЩЛИМАТИК! Децата учат при 38 градуса в затворени стаи, защото като отворят прозореца свети в главите на учениците, а падащи прозорци никъде няма! Като толкова сте се загрижени за децата поставете климатични системи! Но е по-лесно да им сложите маски при 38 градуса, нали?

13

Анонимен

преди 3 години

Ония оправиха политиката за 1 месец, тия образованието! Гледайте само да не свърши с фиаско,като с мажоритарните избори дето така и не ги видяхме! Та и тука, всички ще станат мъдреци да 30 дни, ама в друга държава....

12

Анонимен

преди 3 години

На мен ми харесва дистанционно. Няма побой всеки ден, не се подиграват с мен, не ме обарват ...

11

Анонимен

преди 3 години

Ей ще оправите учебния процес за 1 месец, а децата ще станат гении за 30 дни. Смешно! Гледайте да оправите държавата и от 15 септември всички да са на училище присъствено цяла година, че с тоя юни както и без него, но от догодина ще ви има революция!

10

Анонимен

преди 3 години

Зомбита - не е един директор - всички директори настояват за възстановяване нанормален учебен процес. Както и всеки нормално мислещ незомбясъл родител. Защото нормалните възрастни хора виждат ужасяващите последици от нищоправенето вече година и половина. Лесно се свиква намързел. Трудно се свиква на работа. Но зомбитата това не могат да го осъзнаят.

9

Анонимен

преди 3 години

Връщането на учениците там, където им е мястото - по училищата, сезабави престъпно дълго.

8

Леша

преди 3 години

Моите деца ходят на училище, само децата на ковид-зомбитата стоят заключени и уплашени. Тъжно е да си ***, зомбар и вакси(а)нален експеримент.Платените пропагандатори на кизомба фикуса, потапяйте се, почивката свърши. Знам къде ви намират вас, за да работите в "Офисите на лъжата" - в казаните за смет.

7

Анонимен

преди 3 години

Я оставете дечицата, и без това на нищо не ги учите.Без частни уроци са за никъде.А това поражда въпроса - вие за какво сте?

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя 1 директор дето все се изкава без да е питал нито родители, нито деца, защо не го назначите за Бог гуро и да спрете с опитите, че луди ни направихте! То беше ясно, че ще се оакате със служебното правителство, ама хайде поне да не смърди!

5

Анонимен

преди 3 години

1 юни е средата на седмицата, гении... има деца, които са в провинцията и трябва да бъдат прибрани от там. Не може да ги сервирате тия неща от днеска за утре!

4

Анонимен

преди 3 години

Брей, тези директори , нещо умно , няма ли да кажат? Психолози от цял свят тръбят, че с насадената пандемия, децата са получили най-голям стрес , но нашите умници, все се правят на велики и редят глупост след глупост. Децата чакат с нетърпение ваканцията и сега при едно ненужно продължение на учебната година, дали ще има положителен ефект? Първо да започнат на оправят учебниците, че в доста има грешки и неправилни тълкувания-например съвместното съжителство на българи и турци!

3

aaa

преди 3 години

Без резки промени, че така сме се нагушили добре и не искаме нищо да се променя.

2

*_*

преди 3 години

ЕДИН директор настоява.Както винаги-един и същ.

1

от УБО

преди 3 години

Ние от УБО - Учителки за Безупасно Образувание сма протиф това ришение щото присъствиното образувание е многу упасно за нашита здрави и затува исками устафката ха образувателния министър