26

Глупости

преди 3 години

Гръцки измишльотини . Умрял някой бежанец да ходи към Гърция. Те отиват там дето е родата и големите социални помощи и детски .Нито България нито Гърция са им в списъка

25

До 25

преди 3 години

В Кралството отдавна детелина и всякаква друга зелена храна на добитъка се продава като прескъпа "миксирана салата" . Така че дори занемарена тревна площ може да е " органична веган храна" и оттам биологично отглеждани култури

24

местен

преди 3 години

Гранична полиция яхна скъпите автомобили и не я еня за граничната бразда Тя златната ограда на Валерко заприличала на гевгер и проходи за дивеч Благодарение на МАГИСТРАЛНА ПОЛИЦИЯ И НАЦИОНАЛНАТА ЕЖЕСЕДМИЧНО ИМА АКЦИИ ПО ЗАДЪРЖАНЕ НА МИГРАНТИ .гРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ ОТЧИТА НУЛЕВ ОПИТ И СИ НАЗНАЧАВАТ СВОИ АПЗ по БТГ .

23

Анонимен

преди 3 години

до 21Ти кога последно си обикалял? Аз виждам все по-малко пустеещи земи около селата.И да знаеш - ливадите, детелината, люцерната и т.н. не са пустеещи земи, а храна за животните ;)

22

Анонимен

преди 3 години

Ама те що са тръгнали към Гърция?Преди каналите не бяха ли Гърция -> БГ -> Германия?

21

друг спецеалист

преди 3 години

Спокойно, братя гърци, ние едва от дни, обличаме в истини и факти, дългогодишните си съмнения, че в нашата страна, се е работило много,.....на джоб.

20

Ебассси

преди 3 години

Вероятно е истина. Някой с повече мозък спомня ли си групата мигранти хванати на гръцкото летище на път за Германия с български паспорти и облечени като " българския отбор по баскетбол. Даже и топка си имаха..... ама нито един не говореше български. Голяма излагация, която бързо покриха и никой от правителството не коментира.

19

Анонимен

преди 3 години

Рашков да заминава за границата заедно с мин. на отбраната.И после да вземат решения.

18

вервам ви

преди 3 години

До КарагечевНищо не се е променило.Пускат фалшиви "новини" да защитят вожда.Какви гърци и турци.Радев в момента е на учение на НАТО в нас.И Херото е там.

17

Карагечев

преди 3 години

Бацето загръщаше Ердоган и се държеше достойно с гърците. А да видим следващите....Ще ни пари под краката...

16

Та тъй

преди 3 години

Оградата на Валери се реже с ножичка за маникюр.Да не говорим,че нямаме гранични войски,а само разрушени села по границата.Мъдро управлява вождът и ортаци!

15

13 коментар

преди 3 години

До сега Боко вземаше комисионна за тях, за два дни Радев да е извън земен не може да хване спатиите на Боко,който 10 години е крал.

14

Анонимен

преди 3 години

Нека влизат кой ще остане в обмирисала Гърция?

13

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова-от българска в българска земя.Радев не ви е виновен,а Варели,който сви бая пара за фалшива ограда.Нека и Радев управлява 12 г и тогава ще говорим.

12

Анонимен

преди 3 години

Радев управлява и лошото започна!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Това са измислици. Никой мигрант, веднъж влезнал в БГ (страна от ЕС), няма да рискува да се върне назад, макар и в друга страна от ЕС, при условие, че може да върви на запад. В Гърция се отнасят много по-строго към тях и законите са им по-корави и силовите им структури пипат яко. А стандартът в Гърция, макар и по-висок от този в БГ, не е задоволителен за мигрантите. Това са пълни измишльотини.

10

Анонимен

преди 3 години

"И гърците разбраха за промяната на радеФ!!!"Тези канали работят още от Тиквено време бе момко. Да не мислиш, че са от вчера?

9

Анонимен

преди 3 години

Тези не разбраха ли, че държавната граница не се охранява с термокамери и телени огради, а с войници, джипки, калашници, граничарски кучета и т.н.

8

Анонимен

преди 3 години

Предимно млади мъже на групи нахлуват. Ако бяха жени и деца, разбирам, но....

7

Анонимен

преди 3 години

Малко странно емигрантите са се запътили към Европа. Ще влизат през България за да отидат в Гърция - там какво ще правят с ферибот ли ще ходят в Европа....