6

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Тоест иска да каже, че досегашната ваксинационна кампания е пълен провал и хаос? Е това е новина... Или поне за медиите, които до сега някак си не го забелязваха това...И да - виновни са само герберчетата за тоя ужас. От поръчки, до разпределение и изпълнение на липсващия ваксинационен план.

5

Nona

преди 3 години

Значи твърдо са решени да разтоварват пенсионната система,хвала!!!

4

до 4

преди 3 години

България не е София.Човекът си е казал болни, възрастни, трудно подвижни и хора от малки населени места имат затруднение да се ваксинират. Когато имаме комбинация от няколко от тези неща още по-трудно.

3

Анонимен

преди 3 години

Който има желание вече се е ваксинирал, става за 5 мин. - останалите продължавайте да се облъчвате от фейк новини и социални мрежи.

2

Анонимен

преди 3 години

Дано новият министър на здравеопазването въведе ред в този хаос.Защото в момента ситуацията с ваксините е такава, че за рисковите групи недостигат ваксини, а тези които се ваксинират масово са българи, които си планират почивката на моренце я в съседна Гърция, я в Хургада или други екзотични дестинации и им трябва най-безумно измисленото нещо, т.нар. "ваксинационен паспорт"!Разбира се, че всичко това е за пари, но и за сметка на здравето на възрастните хора, както и на медицинските лица.

1

.

преди 3 години

Точно до тях не бива да стигат защото ще ги изморят за 0 време!