12

Анонимен

преди 3 години

Искате да кажете че НСИ изчислява средната работна заплата вземайки в предвид и парите в плик? А НОИ няма как да ги отчете за осигурителен доход? Питам само, наистина не знам.За мене ако е плащане под масата - нито НОИ, нито НСИ трябва да го отчитат. Ако се отчита от едните, значи другите също биха могли да го отчетат.

11

Анонимен

преди 3 години

Хора, вие на кой свят живеете, та не знаете какво е брутна заплата, какво е осигурителен доход и какво е нетна заплата?!

10

Анонимен

преди 3 години

Има разлика между осигурителен доход и средна работна заплата.Трябва да чете и мисли преди да се напише нещо.Колкото до българските доходи никой не знае какви са.Има много осигурени на минимален доход получаващи пари в плик.

9

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че все още нито един програмист не се е похвалил колко много взима.

8

Герберастче IT

преди 3 години

Аз съм на 6 К и ми дреме на пацата.

7

Анонимен

преди 3 години

Ама това бруто ли е или чисти?

6

Анонимен

преди 3 години

Е налиТлъстия крадец се хвалеше, че бил 2000+ ?

5

Финансист

преди 3 години

От днес нататък този доход ще започне да намалява , като в близко бъдеще ,ако продължи да управлява хунтата Мадуро, ще достигнем "високия" руски стандарт - 1 евро = 90 рубли или 1 евро = 90 лева !

4

Анонимен

преди 3 години

Чай ся, средната заплата е 1500 лева, а средния осигурителен е 1100 лева. Как става тоз номер, някой може ли да ме осветли?

3

Анонимен

преди 3 години

Преди три дена, бе 2000 лв.Посмалиман,go .Ако се допрете до съвест,щестигнете,до ~ 750 лв,но само работещи.Безработица75%.Тиквин угоди наолигарси и не въведе,както в Англиятвърдата часова ставка.Затова и секачи на жипо,да не го питат.Защо ни добутвате ,тези фейкове???

2

1150

преди 3 години

са 845лв чисто-има няма 430 евро смях не ами СМЯХ в 21 век през 2021 г. Работа е там, че колко хора ги взимат??? Масово се работи за 700-800лв!!!Поредната фалшива статистика пробутана от статуквото!!!

1

NwA

преди 3 години

Интересно ми е колко от хората вземат над него и следователно под него? Ако се замисля за хората около мен(приятели, познати, семейство) всички са над него.. И то в различни браншове, производства и прослойки..