11

патриот

преди 3 години

До ИСЛЯМА7 милиона там са се писали българи...те са по-българи и от теб.А че са приели исляма за да получат защита от арабите и от монголската орда е факт.

10

Анонимен

преди 3 години

Защо траур? Не трябва ли да е празник? Аз мислех, че муслитата се кефят на насилие и кървища? Или и те вече станаха меки китки? Тц, тц, тц...

9

Анонимен

преди 3 години

До ИСЛЯМАИзстъплението на този кошмарен придурок няма нищо общо с религията. Той вярвал, че е особен и специален, тъй като е роден на 11.09.2001 година.

8

Боневa

преди 3 години

До ИСЛЯМАТшът!Мълчи!Това са наши българи нищо, че наричат държавата Татарстан!Откачалки има навсякъде. В САЩ не са мюсюлмани,а там стават най-редовно, такива стрелби в училища.

7

Анонимен

преди 3 години

Говорителят на Президента на РФ каза, че героическите действия на учителите в казанската гимназия, заслужават възхищение. Оказа се, че руските училища са снабдени с видео и аудио връзка. Веднага след нападението, директорът на гимназията чрез аудио връзката е съобщил на всички учители и ученици за опасността и е разпоредил да заключат вратите и да се барикадират в класните стаи.

6

До "Гроби Талас

преди 3 години

Нищо общо нямат днешните българи с Волжска България. Някогашните тюрки, прабългарите, отдавна са се претопили в огромния океан от етноси, населявали от 7 век насам Балканския полуостров. Днешната българска нация по-скоро е генно модифициран продукт от годините на турското робство, когато над българските жени са издевателствали турци, черкези, арабски, *** и какви ли не други башибозушки *** ......

5

Анонимен

преди 3 години

Тия приказки за "биомусора" много ми наподобяват дрънканиците на русофилите Иво Христов и Пламен Пасков за "скотонаселението". Отдавна някой трябва да ги изплющи през устата за използването на такива квалификации по отношение на цели народи.

4

Сит

преди 3 години

Братчеди с реззнати карабини.А и ние сме доста умешани траките да не са се изпарили след като Херодот май беше казал , че са най - многобройният народ след индийците.

3

Анонимен

преди 3 години

Не се надявайте, ние Македония не можем да си върнем, камо ли да се намешаме във вътрешните работи на Руснаците..

2

Гроби Таласомо

преди 3 години

Руска республика Татарстан не съществува! Има само Волжка България! Слава на Тангра!

1

Лаик

преди 3 години

Като как ""руската република"" , нали са наши братовчеди там - по Аспарух/Котраг/Батбаян линията......