35

Анонимен

преди 3 години

До 40Марин... По времето на Бойко чуждестранните инеестиции се удвояваха всяка година, а при всяко друго управление спираха...И като се събуди Маринчо беше се опикал! Много ми е интересно къде си спал последните три години - в бърлога без информационни медии?В последните две години когато Бойко изпусна управлението, инвестициите паднаха почти до нула с изключение на парите на българите от чужбина, които не знам защо се броят като инвестиция от баламурници като тебе!

34

Марин

преди 3 години

По времето на Бойко чуждестранните инеестиции се удвояваха всяка година, а при всяко друго управление спираха. Това е факт, дума, която нископлатените берачи на ягоди не спряха да използват.

33

Тиквата

преди 3 години

Пенсионните фондове нали инвестираха в Иван Пилето?Какво искате още?

32

Анонимен

преди 3 години

Инвеститорите се изнесоха от страната, а нови не идват. Кой е луд да инвестира след този рекет, който се осъществяваше от ГЕРБ.

31

Кафяв гербер

преди 3 години

По време на управлението на Борисов , чуждестраните инвестиций в България намаляха с 10 пъти.ФАКТ

30

не се блъскайте

преди 3 години

Той и Жан Виденов започна така. Спомням си беше започнал да пише една бяла книга. Имаше идеи. Нещо заглъхна този въпрос. Къде ли я скриха комунистите?

29

наблюдател

преди 3 години

Е, те затова бяха протестите и безпочвените обвиненията в корупция.За да се постави прът в развитието на България и да се поднесе на тепсия на Руските Братя Освободители.В Черния Оркестър участваха всички Балкански страни и Русия.Радев беше като трудовашка количка когото ползваха за мръсната работа.

28

Анонимен

преди 3 години

К'ви инвеститори, к' ви 5 лева. Всичко е разпределено, останалите авантюристи, се ослушват като гърмяни зайци, щото трудов ресурс на пазара няма.И няма дa има.

27

Каракочев

преди 3 години

В какво инвестират?В депа за евробали за изгаряне. В износ на дървен материал и скрап?В обогатени руди за цветни метали износ на злато. Застрояване на защитени зони. Внос на храни с долно качествоШивачки предприятия с роби.без договор. Наркотици дизайнерски дроги ,фалшиви пари далавери. В какво чакат още да инвестират?

26

От народа

преди 3 години

Да, само че бившия премиер Боко. Той е искал рекет и затова инвеститорите се лутат.... То по времето на Боко доста от инвеститорите не се ли преместиха в Румъния?????!!! Както и Фолксваген......просто един пример....

25

Анонимен

преди 3 години

Как да дойдат инвеститори като премиера иска 20%рекет като Ал Капоне

24

Анонимен

преди 3 години

Инвеститорите не щат касови апарати с пискализация. Това опредаля държавата, като тоталитарно-фашистка.

23

Анонимен

преди 3 години

Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш.

22

Депеша

преди 3 години

"*** ше ядеш xypкaтa. "Дойчо

21

Анонимен

преди 3 години

Най интересното каза собственика на Градус че Борисов му Съдействал да продава на трети страни защото Франция и другите страни от Европейския съюз забранявали на България да търгува с тях какви инвестиции не ни имат за хора

20

Анонимен

преди 3 години

Защо инвеститорите не дойдоха докато беше Бибитко ами ни подминаваха като пътен знак. Отидоха в Турция и Румъния а преди няколко дни и в Сърбия. Сърбия не е в ЕС защо там инвестират милиарди. Защото там няма корупция. Тук като дойде инвеститор и Хиените веднага го притискат. Дай това плащай онова и инвеститорите им показват средният и си избират друга държава. Сега ще изчакат да видят кои ще дойдат на власт след 11-ти и ако не е Бибитко може да инвестират. Ако е пак бибитко ще покажат средният.

19

Стоев

преди 3 години

Че аз нито съм чул нито съм видял свестен инвеститор.Всичко в това блато наречено държава е стъкмистика

18

Анонимен

преди 3 години

Вие луди ли сте? Какви чуждестранни инвеститори? Да не са омаяни от харизмата на Банкянския?

17

Бай Курти

преди 3 години

А кога ше връщат ТКЗС-тата ?

16

Анонимен

преди 3 години

По брой жители сме колкото Милано а виждате колко инвеститори дойдоха една шепа и като им поискаха 20 %мутрите и да ги няма