443

Случаен минувач

преди 3 години

Радев е комунист, сталинист. От твърдолинейните. Много му се иска да бъде диктатор, ама няма качества за това. Добър би бил за политик през 1955 или 1965 година, но не и сега. Изборът му беше грешка. Надявам се избирателите да я поправят наесен.

442

Анонимен

преди 3 години

Ле лей вече няма трети ден новини от Баце!Новинарите умират от глад, няма за какво да пишат!Ле лей какво става на територията, започват да стават нормални ле лей!Баце ми липсва, дайте нещо, някакъв подвиг, открит завод или поне цех, как са пътищата, асфалтират ли се има ли чакъл от долу! Скучно брат скучно без Баце!

441

Observer

преди 3 години

Радето е най- големият популист,обсебен от жажда за мъст и реваншизъм бръщолеви врели некипели...Хазната била изцедена от корумпирания и авторитарен режим,рече Решетникова ***!? Но в хазната в момента има 9 МИЛИАРДА ЛЕВА !! Раде скрий се вдън земя от срам,и на изборите 11 юли ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА !!!!!

440

Reptile

преди 3 години

Целта на ЕЛ ФИГУРАНТЕ е пълно объркване, нестабилен следващ парламент и управление на служебния кабинет мноого дълго време... Всичко е с едничката цел ОЛИГАРХИЯТА да избегне съд и конфискация, както БОЙКО и ЕС ги бяха подкарали.Русия винаги е предпочитала да действа през местната олигархия, когато иска да прокара някакви свои интереси - ФАКТ!

439

Ами

преди 3 години

ГЕРБ КОГА ЩЕ ГИ ОКОШАРЯТПИТАМ АЗ МИШО БИРАТА

438

ГЕРБАВИТЕ

преди 3 години

ПО ЗАТВОРИИ ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ

437

ПРОКУРОР

преди 3 години

И ПРИСЪДИ ЗА ГЕРБ

436

ГЕРБАВ СМЪРДЕЛ

преди 3 години

КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВИМ ПО ЗАТВОРИТЕ

435

Ани

преди 3 години

Ние не знаем какво сме имали докато го загубимДано да е за кратко.Дано си направим изводите навреме

434

ПОВЕДЕНИЕ!

преди 3 години

Поведението на Фигуранта и на цялата му анти-европейска и анти-НАТО-вска коалиция е такова, че ги разкрива като хора без без логика. Тези неграмотници уж водят война срещу статуквото, уж срещу корупцията на Борисов, а всъщност главната им цел е излизане от ЕС и НАТО и присъединяване към Евразия, без да си дават сметка,че Космическа Америка много скоро ще срази феодалните диктатори и няма да остави България в лапите им. При война отменената смъртна присъда няма съдебна легитимност за Трибунала.

433

XCX

преди 3 години

Kво статукво, кви 5 лв.Сиилие на кинтите управляват всичкооо...

432

Анонимен

преди 3 години

Чистките започнаха... Очаква ни полицейщина, реваншизъм и кражби

431

Българан

преди 3 години

До akudдКакто често става временните неща се точат бая дълго. Ако следващия парламент ще е като този, кво прайм тогава? А може би това е целта, след няколко провалени парламента, да се свика ВНС и да станем Президентска република. Всъщност няма лошо, за последните 30 години с изключение на две едномандатни недуразумения имахме свестни Президенти.

430

akudд

преди 3 години

това правителство е временно, защо ми вменявате, че е някакво политическо чудо и радев е някакъв велик политически архитект

429

до 494

преди 3 години

А за клоун по ли е добре?

428

Лековато

преди 3 години

Колко да са тежки са само два бе Радев! В казармата нали сте трупали мускули вместо мозък, така че ще издържите! Още повече да се руши е по-лесно от това да се изгражда. Дерзайте, за да отвратите и хората, които така лековато ви трупнаха в царското ложе!

427

Анонимен

преди 3 години

диваци сме

426

Анонимен

преди 3 години

Какво става с този наш народ?!Да гласува за военен - президент и *** за министър председател?!Нямам думи!

425

Джузепе Галибарди

преди 3 години

От всички досегашни президенти настоящият е шампион по излишно лаене , манипулиране на народа и нищоправене .

424

ДАНС

преди 3 години

Относно нашия агент-Росен Миленов-уточняваме:Бивш агент няма........ Както и бивш партизанин, бивш терорист, бивш комунист.!! .....