49

Българин

преди 3 години

Най-накрая БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО а не правителство на п-рост-аци с-еляци извра-те-няци джен-дъри псевдо-мутри поклонници на сатанинска музика (Караянчева) корупционери русофоби продажници и всякаква друга *** събрани в герб

48

Анонимен

преди 3 години

Все есте в кабинета

47

Анонимен

преди 3 години

Кой е този на снимката ?Прилича на кмета на Лондон като че ли ?

46

Ангел

преди 3 години

Е защо на 11ти .Тогава е финала на Европейското по футбол.БНТ е закупила правата за него . Много хора биха искали да гледат финала . Това не е подходяща дата за избори !

45

СИН ФАР

преди 3 години

12.05.2021....АЛЧНИЯТ СЪВЕТСКИ ГЕНЕРАЛ-МУТРА РУМЕН РАДЕВ ПРЕДСТАВИ СВОЕТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ЕДНА ЗАДАЧА-ДА ОПОРОЧИ ИЗБОРИТЕ..!!.... КАТО ВЗЕМЕ СТРАНАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИИ И В ИНТЕРЕС НА ВРАЖЕСКА АЗИАТСКА РУСИЯ............ 500 ГОДИНИ... ТУРСКО РОБСТВО........... 140 ГОДИНИ..... РУСКО РОБСТВО.............. 10 ГОДИНИ..... ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ......... КАКВО ДА ИЗБЕРЕМ СЕГА...?? - - - - - - - - - - - - - - - - - - ИЗБИРАМ.....Е В Р О П А....!!

44

Анонимен

преди 3 години

НАВСЯКЪДЕ ПИШЕ РАДЕВ РАДЕВ, А ПРЕЗИДЕНТА НИКАКЪВ ГО НЯМА.СКОРО ЩЕ Е ЕКС ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НЯМА ДА ПОМИРИШЕ ВЛАСТ БЛАГОДАРЕНИЕ И НА НЕГО.

43

к1

преди 3 години

До АнонименПриеми, че същите въпроси се отнасят и за правителствата на Борисов, както и за по предните, така и за бъдещите.

42

Анонимен

преди 3 години

ДС и тимaджиитe отново на власт честито!

41

Анонимен

преди 3 години

До к1 Интересно ще бъде да отговориш какъв опит има пък Борисов и министрите му сбирани по кръстовища и прашни магистрали? Министрите на борисов не са и сънували, че ще бъдат нещо повече от стругари, а той ги издигна на върха на държавата и те от благодарност го покриха с *** целувки.

40

Анонимен

преди 3 години

би би да му го слагат с 200

39

Анонимен

преди 3 години

Днес мутрите падат от власт. Остават обаче мутрите в прокуратурата.

38

еми

преди 3 години

До Народе!!!шкембе воеводата все казва че който не храни своята армия.....,и затова зеления чорап ще ги нахрани -и пенсия и заплатка ,а вие бачкайте че да ви удържат и тях да храните ,и другия път внимавайте за кого гласувате

37

Анонимен

преди 3 години

Излишно е да спорите и още по-излишно да защитавате глупавите партии в който членуватeЗащото когато хладилника се изпразни - площадите се напълват и тогава всичко се изяснява бързо.

36

Народе!!!

преди 3 години

До к1Кой ги избира на власт такива предатели?

35

писарушки-граматици

преди 3 години

До служебнотоНе ни трябват калпави политици...

34

к1

преди 3 години

Вместо мнение по и върху служебното правителство , ще задам няколко въпроса. 1.Определения за министър председател какъв опит има в управление на системи и има ли визия и програма за действие? 2. На какъв принцип са избирани министрите, какъв опит имат в управление на предоставените им ресори,запознати ли са с основите на плана на министър - председателя и познават ли се изобщо? 3. На какво основание и какво е накарало министрите да приемат номинациите си?

33

77

преди 3 години

Комунистите Родината изграждат, комсомолците след тях вървят...Стара песен с актуално звучене

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Алооо! Никой не бутна"подредена"държава! Я малко се информирай. След третия й фалит нямаше вече какво да го крепи цоциализма. Иначе гледах сутрината по бТв съдения за ремонта на миговете и оправдан бивш военен министър. За служебния премиер и един от министрите му е имало доклади от спецслужбите докато е бил министър! Та.... Кутев"повелителя на троловете"няма да коментирам. И той заедно с Мая бе в екипа създал модела"Кой".

31

Анонимен

преди 3 години

Много странно,но тук все още има 2-3 OLIGOFRENA,защитаващи п-р-о-с-т-и-я-т TULUP?!Ама,и те скоро са в ,,канала"!

30

разбойници и крадци

преди 3 години

До АнонименОт комунисти на власт всичко може да се очаква!