6

Извинявайте,но далеч

преди 2 години

по-сериозни въпроси,касаещи милиони,а не прекалено самоуверените търсачина силни усещания не са решени.Ниски пенсии и заплати,недобра медицинскаи образователна системи,неуредена инфраструктура в населените места,лошаполитическа система ерозират обществото.Няма пари за нормален живот нахората,а вие се грижите за перфектното обслужване на привилегированиизбраници.Все едно в къщи да е мизерия,но таванът да е разкошен.Който искаекстремални усещания,а не просто разходка в планината,да си плаща.

5

Спасителни хелико--

преди 2 години

--птери трябва да има ! Спасителната служба трябва да е много бърза ,това е борба за живот независимо дали е бил рисков играч или се спасява човек пострадал при други обстоятелства . Не всеки път се спасяват търсачи на силни усещания .

4

House M.D.

преди 2 години

Авторката отново оправда името си, като ни развесели. Алпийски зони има в Германия, Франция, Австрия, Конфедерация Швейцария и Италия. В България няма такива зони, защото Алпите не стигат тъдява.И въобще, трябва ли да ми е грижа за баир будалите като другаря Каролев?

3

Ханс

преди 2 години

Значи заради някакви трябва да се ангажира цялата държава да ги опазва от самите тях ? Верно ли ? Това е все едно до всеки луд да сложим по един психиатър персонално.

2

Анонимен

преди 2 години

"хората все повече ще излизат извън пистите, търсейки нови преживявания".И намирайки ги

1

Мнение

преди 2 години

Те все са такива най опитни планинари ,пък все такива ги търсите пързулнали се из деретата!Също като май опитните плувци дето най много се давят щото са самонадеяни и плуват до средата на морето!Ай стига..