22

Светльо Витков

преди 2 години

-минпрецедател и пълно мнозинство от 77,8%

21

БиБи

преди 2 години

До Учиндолска кратунаАми и аз съм така. Ама освен това партньорът ми трябва да има четири аса и четири десятки. Нали видя, уж обявих министри, ама не ги предложих за гласуване, видях, че партньорът от депесе има само четири аса и три десятки. Без десятка каро не посмях да рискувам!

20

Анонимен

преди 2 години

До В грешка стеВаш избор! Саблезъбият тигър имал висок метаболизъм, огромни зъби, изключително силна захапка, големи здрави нокти, изключителни сила и бързина. Пещерният човек е имал нисък метаболизъм, ситни зъби, слаба захапка, практически без нокти, бил по-бавен от почти всички бозайници. Лесна плячка за саблезъбия. Друго се е случило - човекът успял да изяде тигъра. Защото използвал разума си.Ти като искаш, недей използва своя разум,ще бъдеш не роб, а плячка!

19

Кика

преди 2 години

И тоя *** и инат Радев.. Умря на ината си... Не промени нито първият, нито втория път.... Ако си мисли че печели доверието на народа.... Много се лъже

18

Учиндолска кратуна

преди 2 години

Очакваме суверена този път да гласува масово за мен и да ми даде 50+1% от депутатите. Аз обичам да играя на всичко коз само ако имам 4 Валета и 4 девятки! В противен случай ако суверена отново сбърка и не ме подкрепи ще има нови избори през октомври! Избори до дупка! Поздравявам електората с песента ми "ЩЕ ви скъсам г*за"

17

Анонимен

преди 2 години

и аз ще гласувам за ИТН на предишните не гласувах сега е ваш ред да не гласувате гербери бесепари мутри вън и дупесари.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Доколкото успях да видя от работата на протестърите , се върви към смяна на мутрите . Едни кръгове да подменят други кръгове

15

Анонимен

преди 2 години

Какво видяхме в изминалия парламент - всеки се пъчеше да се изкара ,че той е най-ревашинстки настроен , и че той е най -силно против Борисов". Как се гласуваха промените в ИК - танто за кукуригу ,аз ще те подкрепя за секциите в чужбина , ти ме покрепи за машинния вот .Никой не надскочи личните си интереси . Да приемем ,че всички управлявали през последните 12 години бъдат вкарани по затворите, после каква ще им е програмата на "новите " . Нямат нищо , освен плямпането за лошия Борисов

14

Анонимен

преди 2 години

Целта на мутрите е да убедят много хора да не гласуват, за да могат пак да се намърдат в парламента.

13

В грешка сте

преди 2 години

Аз и семейството ми отново няма да гласуваме

12

Анонимен

преди 2 години

Важното е да махнем мутрите от властта, а за да стане трябва повече хора да гласуват.

11

Анонимен

преди 2 години

Да гласува който иска. Аз юли месец съм на море

10

Хохо

преди 2 години

Този път вече ще гласувам - за ИТН. Този тумор ГЕРБ трябва съда се изреже от държавата.

9

House M.D.

преди 2 години

От заглавието излиза, че журналистите /и само те/ ще гласуват на 11-ти юли.Апропо, Ети ще се кандидатира ли отново?

8

Анонимен

преди 2 години

Рашков е човек на реда и закона.Много тежки дни чакат Борисов.Навремето агент Виктор спря Рашков за гл.прокурор.Такива като Рашков нямат никакъв респект от мафията.

7

Анонимен

преди 2 години

Какво стана, пак ли ще чакаме алтернативата на ГЕРБ да се появи, че нещо не я виждам?

6

Анонимен

преди 2 години

Този път мнозинство за ГЕРБ с патриотите, а Излъгахме Наивния Народ, Наведи се вътре и другите такива шутове да си лаят по ГЕРБ че друго се видя че не могат.

5

отровна гад

преди 2 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори!

4

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ. Видя се добре алтернативата какво може.

3

Анонимен

преди 2 години

Славуца да каже колко процента иска за да се навие да управлява. Той на следващите избори пак може да каже с тези не искам, с тези не искам, това не искам, онова не искам. После пак нови избори трябва.