7

Симеонова

преди 2 години

Мурадян е скапан *** фантазьор...

6

Ирина Акопян

преди 2 години

Аз съм служител от 5 години и никога не се е случвало да пребива персонала си и всички останали измислици по адреса на г-н Алексанян ! Вие г-не с измислена и фалшива фамилия"Мурадян" не сте човека, който да съдите и да обвинявате без да сте видяли с очите си човека,който е постигнал и направил много повече от един българин за Б-я! Всичко е направено със собствени средства, а не както твърдите "перящ пари"! Точно затова той е достоен да получи българско гражданство!

5

Билян Т.

преди 2 години

Мурадян ли си Папурян ли си нзнм и не ме интересува,но аз работя при г-н Алексенян и това ,което сте писали е напълно невярно,обида,клевета целяща уронване Името на създателя на "Дворът на Кирилицата.

4

Некъф

преди 2 години

Марудянчо, душичко продажна лапащ пари от чуждо посолство(знаем кое е посолството), недей да лъжеш за човека който е направил за България и прославянето на българската азбука повече от всеки друг в последните години! Азерче гнусно, върви да мяташ задница пред някоя джамия и се моли да не те набарам, че ще те целувам като жена.

3

Ангелова

преди 2 години

Това врърдение в коментара на Мурадян не е вярно ! Аз съм служител на г-н Карен Алексанян от 5 години и през цялото това време не съм видяла или чула да е посегнал на персонала си , напротив той държи на нас ! Този Мурадян не може да твърди нещо преди да е видял със собствените си очи .Този Мурадян е клеветник и нарочно се крие под тази фамилия !

2

Гроби Таласомо

преди 2 години

Не! Няма! Върху камъните на Плиска - плочници, квадрите от които са изградени стените има стотици знаци- друга българска азбука "чертами и резками" и тя трябваше да бъде изведена в този "парк", за да видят, днешните българи, че и преди кирилицата на Климент, Българите са имали писменост;))), но тя е била друго "четмо и писмо". Но, кой въобще е питал БЪлгарите за това? Идва неква арменка и обявява кирилицата за свещена;))) Ама, чакайте, първом питайте Българите!

1

Българина

преди 2 години

Веднага да му се даде! Иначе на разни фесове щото майка им била някога от България мвр то ги раздава като носни кърпи... нищо че не знаят дори в коя посока е България,за език да не говорим.