26

АНОНИМЕН

преди 3 години

Не за народа,защото пак потрошиха средсва и още ще плаща Безсрамниц!

25

за кукловодите!!!

преди 3 години

Много полезно за Божков, Цв. Василев и т.н. обвинени олигарси и мафиоти.Както и за ДПС, разбира се,

24

Уолеле..

преди 3 години

..!

23

Гледна точка

преди 3 години

В контекста на това, което се случи от началото на лятото, не виждам Радев да излиза отгоре, защото протестите не успяха и се стигна до редовни избори, които ГЕРБ спечели със сериозна преднина.Това ще се случи и през юли. А мнението на този черен радевист Слави Василев е ясно - ***.

22

Анонимен

преди 3 години

Грозното лице на демокрацията!

21

Анонимен

преди 3 години

До 20Най големите челици плуват най отгоре..

20

Анонимен

преди 3 години

До 19. Точно за това е полезно , защото се видя, че не са за уптавляващи. И ако и следващите не са с ЕС и се влачат яваш , яваш ще са изметени. А сега разбрах , че ИТН обърна посоката тръгна към ЕС и НАТО.

19

NDZ

преди 3 години

Според Василев: "Радев излиза отгоре". Излезе с помоща на Мая, Бойкинев и Отровното трио. Тях ги видяхме, дано и Радев ди е "видял'", ама надали. За това се иска и акъл.След два месеца всичко ще дойде на мястото.

18

Анонимен

преди 3 години

Да беше полезно. Видя се какви хора влизат с парите на олигарсите и какви закони се приемат на крак за да се удовлетворят господарите. Хората видяха демо версията и сега е време да преценят дали искат този продукт.

17

Ами,да....

преди 3 години

БЕШЕ ПОЛЕЗНО ЗА ДПС!А И СЛЕДВАЩОТО ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ПОЛЕЗНО....!ОСИГУРАЦИЯ!

16

незнайко в страната

преди 3 години

Това момченце, кой му дава право да говори врели некипели от името на народа, от устата му се показва езика на Фигуранта... А дали си вярва на приказките... какъв модел е разбил 45 парламет ? Да му кажа - Няма да има 50 лв на пенсионерите , храните и вс др подскочиха за 1 месещ, не се надявайте на работа и заплата, лекарствата от скъпи по скъпи стават, клетниците бягат от БГ в холандия да бъхтат в техните оранжерии за някое др евро ... Па тоя седнал да рецитира по телевизиите, едно и също

15

Има една поговорка

преди 3 години

Кое е по-страшно от глупавия човек, отговорът е енергично действащия такъв човек!

14

За 45 НС

преди 3 години

45 НС доказа колко е вярно, че ако има нещо по-страшноот ***, то това е енергично действащия ***!

13

анонимен

преди 3 години

Закриха ли го вече?! Само на един месец, а ни омръзна от простотията, която се беше настанила! Хора, мислете като гласувате през юли! Колко полезни за нас, избирателите бяха: Славчо, Мая, Тошко и т.н. недоразумения?!

12

Румен

преди 3 години

Полезно и се видя, кой и кои са. И ако и следващите не са в крак и в строя с НАТО и ЕС ще ги изметеме. Тридесет години, стига за модела от Русия.

11

Dinosaurus

преди 3 години

"За българската демокрация, а не за българските политици, 45-ото НС направи много". Колко много? Показа, че българските политици са всичко друго, но не демократи!!! Всеки се бори за еднолична власт, за ДИКТАТУРА, воглаве със Зеления чорап!!! Никой с никого не ще да говори даже, нито да изслушва. Това ли е дрмократично? А за съобразяване с вота на избирателя пък даже не се сещат. Тези с най-малко спечелено доверие най-много реват. И никой не е доволен от ИЗБОРА - отново, докато ни удовлетворите

10

Видяхме ги

преди 3 години

Беше полезно за да видим реално ситуацията. На народа му беше писнало. Каза на алтернативата: Хайде, елате, говорете си и да ви видим пък вас. Не се получи нищо. Оказаха се много лоша алтернатива, не си говорят, като сърдити деца. Ние нямаме нужда от безвремие и лични сръдни. И юли ще се върнем към познатото. Живеем в динамични времена. Мъдрият ни народ няма как да губи 4 години в експерименти. Дано само не вкарваме субекти като Възраждане, Божков и тем подобни. Трябва да градим, а не да рушим.

9

Анонимен

преди 3 години

Вървим към олигархия от руски тип.

8

Анонимен

преди 3 години

АЗ ЗНАМ ЕДНО МЯСТО ДЕТО ЕДНИ РАБОТИ ИЗЛИЗАТ ВИНАГИ ОТГОРЕ И ВОНЯТ НА ОТПАДЪЧНИ ПРОДУКТИ...ТА И ВАСИЛЕВ...

7

Анонимен

преди 3 години

Сикаджийския усвоител, сред народа известен като бойко суджука, или по-кратичко бай чекмеджан алтънсуджуккюлчан, си замина безславно. Останаха няколко градежа, които ще бъдат отмити от следващия дъждец.