66

аха

преди 3 години

разиденителя става пиночет - ще вдига юмручето и ще почват метежи - всеки неудобен на радевата власт ще бъде разстрелван на площада

65

Анонимен

преди 3 години

Да дойдат танковете

64

Анонимен

преди 3 години

Интересно само червени с фуражки и без фуражки.

63

Цола Драгойчева

преди 3 години

До петолъчник 66Недей да лъжеш, другарю цоциалист!Доколкото си спомням, ДПС заби ножа в гърба на СДС и на премиера Филип Димитров през далечната 1992 - ра година!Оттогава ДПС се явяваше незаменим и несменяем коалиционен партньор на БСП!Всички знам за обръчите от фирми, а гадния Костов продаде половината предприятия на ултрачервени другари, така че по вероятно е пишештите възхваляващи комунистите, Русия и Румен Грипенов да харчат червени пари :)))

62

Анонимен

преди 3 години

Агитката на Герб сдс и ДПС яко работи във форума с крадени пари и държавни субсидии. Само не знам защо коректора изписва доста партии с малки букви но други две три с главни букви. Нещо продажен ми се види тоя речник, пардон ко речник, но то само той да е продажник как да е....

61

Анонимен

преди 3 години

ЯСНОО БСП СА НАЙ ПОДГОТВЕНИ ЗА ЗАМОВЕ. КАКВОТО И ДА ОЗНАЧАВА ТОВА.

60

Кочо

преди 3 години

Тия, дето гласувахте за , и тая дето го издигна, Цачева щеше да нанесе, много по малко щети на България.

59

Ганди

преди 3 години

Зелен чорап,фигурант,сричкоговорещия а сега вече и на Пиночет

58

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо ХристовЗначи казваш, че атлантиците и лично Соломон Паси ще се гаврят с БСП?Така да бъде. Одобрявам, без значение кой ще се гаври с тях :)Но аз казах, а ти явно си с вечерно училище и четенето ти е проблем, че ГЕРБ ще се изгаври не само с Партията, а и със Слави, сестра Галева и Румен Грипенов Решетников!!!Подозирам, че ще бъдеш свидетел :)))

57

Анонимен

преди 3 години

Шпионски кабинет,обслужващ Москва!

56

Анонимен

преди 3 години

РУМЕНЧО, АКО ПАК НАЗНАЧИШ ГЕРБЕСТАТА ПАТЕРИЦА ГЕРДЖИКОВ, ЗАБРАВИ ЗА ВТОРИ МАНДАТ, АЗ ЩЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ ТЕБЕ НЕБЛАГОДАРНИКО НА БСП.

55

Стефан Христов

преди 3 години

До ПроСоТо:А д-р Янко Станев от Варна, виден деятел на СДС-ДПС-СДС, ще му приглася от сърце!

54

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо ХристовГладна кокошка - просо сънува!Гаврата ще бъде на следващите избори - ГЕРБ ще се изгаври с "здравите сили" - БКП, пардон, БСП, Слави, сестра Галева, Костя Копейкин.. въобще с цялото ОФ!А Румен Грипенов Решетников ще го отнесе с 200 и жалните му вопли ще се чуват чак в Масква :)))

53

4epa

преди 3 години

РАДЕФ ЩЕ КОПУВА ПАК САМОЛЕТИ - ГРИПЕНИ !!!!!!! ДЕСИ ИСКА ДЕНГИ(ЕВРАКИС) !!! АКО НЕ И ПОДСИГОРИ ЕВРАКИС ЩЕ СПОДЕЛИ ВСИ4КИТЕ СИ ТАЙНИ ЗА ЗЛОПОТРЕБИ КАТО ГЕНЕРАЛ В ВВС !!!!!!!!!!!!

52

Стефан Христов

преди 3 години

Аз предлагам на г-н Президента да назначи за премиер д-рЯнко Станев от Варна. Той е типичен чиновник, три пъти сменял партийната си принадлежност, а от 20 г. е несменяем зам.-председател наОбС - Варна. За да "натопи човката" /по думите на М. Пузо/, той е готов на всичко, дори да се жертва за премиер.Ако обаче Стефан Янев стане премиер, г-н Радев да назначи д-рЯнко Станев за своя пръв и най-главенсъветник!Предлагам съвсем безкористно мнението си за широко обществено обсъждане!

51

ВОЕННАТА ХУНТА....

преди 3 години

СЪВЕТСКИЯ ГЕНЕРАЛ - МУТРА РУМЕН РАДЕВ ОСЪЩЕСТВИ 9-ТО МАЙСКИ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ В ДЪРЖАВА ОТ ЕС И НАТО...!!!КЪДЕ СПЯТ ПОСОЛСТВАТА НА ЕС, САЩ..?КЪДЕ СПИ НАТО..?КЪДЕ СПИ ЦРУ..?КОГАТО СЕ СЪБУДЯТ, ВЕЧЕ Е КЪСНО..... УБИЕЦА ПУТИН(ПО ДУМИ НА БАЙДЪН).... ВЕЧЕ ВОДИ С 2:0.....

50

Лудата Крава е

преди 3 години

нелечима болест. По тази логика по-добре ченгесарска (лефскарска) държава начело с тиквата.

49

Скоч

преди 3 години

Айде сега да видим раздутия държавен номенклатурен апарат ще бъде ли намале, тъй като разноските са големи а в същото време се плащат едни милиони.

48

Още от същото:

преди 3 години

"Румен Радев концесионира националната сигурност на Цветлин Йовчев, Николай Цонев и Сергей Станишев"terminal3.bg/rumen-radev-varna-iovchev-conev-stanishev/

47

Анонимен

преди 3 години

От тоя предател ми се повръща.Трябва да бъде обесен пред Президентството.