6

Бай Пешо

преди 3 години

Не е ли редно по празниците и почивните дни товарните да се спират и пускат само тези със специално разрешение. Колко още хора трябва да измрат за да се сетите. Или не искате защото ще скочат ***. Почивните дни е пълно с турски тирове.

5

Тъжна народна ...

преди 3 години

Не ми било оБходен път.най-ми било оТходен път ...

4

Анонимен

преди 3 години

По цяла Европа по празници и почивни дни има ограничения за товарни МПС-та , а тук са задължителната подправка в тоя миш-маш , наречен организация на движението.

3

Анонимен

преди 3 години

От 40 години съм по пътищата на страната и чужбина. По времето на бай Тошо карах до Сирия Ирак и Кувейт. По времето на бай Тошо пътуването беше леко и приятно. В последните 20 години настана кошмар. Куцо кьораво и съкато се качиха на автомобили и месомелачката заработи с пълна мощност.По времето на соца любителските курсове бяха 3 месеца. А професионалният 6 месеца. От школите излизаха напълно подготвени водачи. В днешно време от школите излизат самоубиици. Най елементарни правила не спазват.

2

Очевидец

преди 3 години

Руски тир и Видински бус - автовоз бяха главните участници в този пътен конфликт. Но най-озадачаващ беше чичакът булгаристанец с първия спрял тир, който си миеше предния джам докато момичето в смазания бус се дереше да я измъкнат. Хвала и на руснаците, и на турците, и на бг колегите, които спряха да помогнем с каквото може.

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се избият от прибиране тез пишман софианци.