11

любознателен

преди 3 години

До ДизастърЗенекаТакива случаи има с хиляди от Файзър и Модерна. И са с най-много смъртни случаи от всички ваксини. Но тези две компании държат медиите.Moderna and Pfizer/Biontech have the most deaths linked to their vaccines.От официалната статистика. А за 3 месеца от ковид-ваксини смътността е по-голяма от 10 годишен период за всички останали познати ваксини взети заедно.

10

любознателен

преди 3 години

Фазер и Модерна победиха в поведената от тях търговска война срещу конкуренцията. Сега остава да набоцкат и децата и пеленачетата. Ще имат достатъчно пари за раздаване на корумпирани организации и медии.Щото заинтересованите за това, че населението на земята трябва да се редуцира драстично, са всъщност ваксърите. Само *** вярват че тия са загрижени за човечеството да не намалее и от загриженост налагат насилствено ваксините си.

9

дo 4 от 3

преди 3 години

Не лъжа, пиша от Германия, където живея отдавна. Съпругата ми е германка, естествено сестра и също. Болницата е в град Херцберг, провинция Долна Саксония. Да уточня, че сестрата е пенсионерка на 72 год., първата ваксина бе добре приета преди 6-7 седмици, вчера преди ваксинирането се чувствала добре, кръвното са и премерили в имунизационния център в град Гослар преди да я ваксинират, било ОК.

8

Анонимен

преди 3 години

Хитрите англичани май пак ще искат в ЕС?

7

КизомбаФикус

преди 3 години

До 4Защо да лъже? Тук няма система която да регистрира умрелите и повредените от инжекциите.Но, дори и да лъже, какво? Вие как лъгахте година и половина, че познавате болни от това?Тези които лъжеха умишлено и подвеждаха хората, че има КарамбаШитност, нищо добро не ги чака, тук и горе. Погубихте душите на хората.

6

Галин

преди 3 години

Честито на всички глупации, дето се ваксинираха с НАЙ-ДОБРАТА ВАКСИНА...

5

Анонимен

преди 3 години

Ако и образованието им като тази оксфордска ваксина ...

4

Анонимен

преди 3 години

Резултатът от изследванията в болницата беше в 9 часа налице - емболия на белите дробове и лек сърдечечен инфаркт.Лъжеш, шматарок. Щяха да са гръмнали телевизиите.

3

ДизастърЗенека

преди 3 години

Вчера сестрата на жена ми се ваксинира с втората доза АстраЗенека. До вечерта се чувстваше добре, но днес рано в 5 часа успя да извика Бърза Помощ. Резултатът от изследванията в болницата беше в 9 часа налице - емболия на белите дробове и лек сърдечечен инфаркт. Тази нощ ще бъде решаваща. Стискаме палци.

2

Христо Христов

преди 3 години

А има ли орган в прехваления ес, който да потърси отговорност от некадърниците за сключените от тях калпави договори?

1

Анонимен

преди 3 години

дреме им на англичаните, още 100 държави има по света.