14

Анонимен

преди 3 години

До Анонименку-ку

13

Анонимен

преди 3 години

Охо, намирисва ми на пандемия от катастрофи. Веднага шофьорите да бъдат тествани за вирус, който предизвиква катастрофи. Не знам как, но важното е да се тества (в краен случай може и с PCR-тест, който е долу-горе толкова надежден и за ковид). И тези с положителен тест веднага под карантина 2 седмици. Не може така безотговорно да се разпространява този опаен вирус!

12

Анонимен

преди 3 години

Който не умее да кара е така, все някой друг му е виновен.

11

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ти е подскочила сачмата в мозъка.

10

Анонимен

преди 3 години

Нощеска се прибрах от провинцията бях при познати. Пътищата бяха празни в 1.30 часа след полунощ. Настъпил съм със 120 км в час по магистралата като знам че има АПИ които следят за качеството на настилката. И изведнъж колата подскочи като казвам подскочи разбирайте че се опита да излети. Веднага отпуснах газта превключих на по ниска предавка и успях да я овладея. Ако му се беше случило на някой новак щеше да катастрофира и да се убие. Това са пътищата на жипко бибитко. Аз щях да съм 19 жертва.

9

Родолюбец

преди 3 години

Без тояга не става!!!!Колко още невинни ще умрат ,докато приключи либералния американски проклет експеримент?

8

Анонимен

преди 3 години

На този Лъчезар Близнаков колко ще му отива SS униформа...

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя полицай ми напомня на ББ като млад. Сигурно е бъдещ премиер. :)

6

пострадал

преди 3 години

лека им пръст на хората. Възмутено искам да кажа - потрошиха ме при ПТП в Благоевград на пешеходна пътека и съдията отсече, че било случайно деяние. От тоя град се изнесох

5

оо7

преди 3 години

На българите не им трябват войни, дайте им по една бърза кола и те сами ще се изпотрепят...

4

К аналлизатор

преди 3 години

Да,някои в БГ имат пари.И то много.Купуват за 200к еуро,ходят на почивки.И чекмеджета спачки имат.Да,те са силните на деня,бенефициенти на обществени поръчки,обръчи от фирми,Арендатори,хора с мой човек,местни 10 феодали,горе долу 10 20 про.Останалите блъскаме по 10 часа,теглиме кредите и се молиме да не закъсаме със здравето,че тогава попадаме в ръцете на бялата мафия.

3

Бибитко с магнолиите

преди 3 години

Българина е беден няма пари.Затова копува апартаменти по 200 хиляди евро, има по три коли в семейството ,ходи по пет пъти на почивка всеки уикенд в Гърция.Лошо е при Бойко магистрали строи .Сега като дойдат Слави и бившите комунисти ще се озъбите.

2

Анонимен

преди 3 години

Има хора които не могат просто нормално да ходят без да се блъскат ръгат бутат и тн по тротоарът.Същите такива като седнат зад воланът правят същите неща и причиняват катастрофи.

1

Й.В.Сталин

преди 3 години

''Доста са нарушенията, свързани с алкохола.''---Има алкохол има проблем.