18

Анонимен

преди 3 години

Фалшдемията ще продължава дотогава, докато цялото Човечество ще бъде отровено с отровна ваксина срещу не съществуващ ковид 19, който е само предтекст да се внедри този сценарий от сорос, рокфелер, роштилд, бил гея за тотален контрол.Тотален бойкот на мерките, маските, ваксините..

17

SHEFA

преди 3 години

ЗА ИНДИЯ МЕ СЪМНЯВА-САМО 240 000 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ.-ТА ОТ 18 ДО 24 АПРИЛ ДАДОХА ОКОЛО 20 000-Я ПРОВЕРЕТЕ ПАК И ТОГАВА ПИШЕТЕ СТАТИИ.-ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ОТ ИНДИЯ.

16

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:- Какъв искаш да станеш?- Ще кандидатствам медицина, тате.- Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.- Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

15

цветко

преди 3 години

До от ЕСв Португалия използват по-мекия вариант на стратегията НУЛЕВ КОВИД от Китай и това доведе до откриване на почти всички заразени, което с добрия граничен контрол ги изстреля на едно от първите места в Европа по успешна борба със заразата.

14

1984

преди 3 години

Овчето стадо със Стокхолмски синдром си заслужава всичко,жалко за мислещите и будните.Така направиха,че *** сами да изприпкат да участват в най- чудовищния медицински, социален и др. експеримент да му боцнат екксперименталната ваксина със синтетично рнк-за пръв път се използва такъв метод,тествана едва 2-3 месеца,за разлика от всички останали- 5 години...Хем са ги боцналирхем пак ги карат да са с маски,хем пак треперят,а на всичкото отгоре са благодарни за това.

13

пЛандемията

преди 3 години

се развива по ПЛАН.Нови и нови щамПове (защото ги изработват на конвеир) и нови и нови ваксини.И такаааа, до края на светаааа.... Докато останем без естествени защитни сили, без имунна система. Докато дойде времето, когато без хапче или ваксина няма да можем да дишаме. За радост на тези, които сътвориха това гоМно.Не се лекуват други болести, за-такована профилактика.Хората си *** и всичко се приписва на Ковид-а.

12

Аз

преди 3 години

Света се управлява от псиxопати-Сатанисти контролиращи медии и политици. Главната им цел е намаляване населението на Земята и спасяването на планетата. Сега тровят населението с инджекции.

11

от ЕС

преди 3 години

Най-ме кефи Португалия,изкараха един локдаун, бяха затворили летищата за страни, където има епидемия и сега сега без особенно да наблягат на ваксинирането,отчитата само по 1 смъртен случай на денонощие. Не знам защо не се споменава изобщо.

10

Анонимен

преди 3 години

За това време от началото на пандемията от Ковид-19 щом са починали и заразили толкоз много хора в световен мащаб,които са повече от последната световна война и за времето от локдауните на пандемията починалите с заразените са повече от локалните криминални,политически сблъсъци,стълкновения,граждански войни след ВСВ трябва да има Нюрнбергски съдебен процес за престъпления от извършителите на геноцит над хората,които доведоха като на война да ходят с некролог под ръка,а печалбите в отчет растящи.

9

Мълчанието говори

преди 3 години

Две трети от материалите в медиите са за ковид-пандемията, а никоя тукашна медия не поставя въпроса каква е причината за появата на Ковид-19. При общата чувствителност към темата, прави впечатление на единодушното подминаване с мълчание на мнението на председателя на руската Държавна дума Володин. Толкова страшно ли е, ако хората научат, че според него, мълчанието на Запада по този въпрос се дължи на това, че появата на Ковид-19 е свързано с изтичане на материал от американска биолаборатория.

8

Анонимен

преди 3 години

"Председателят на Европейската комисия обяви нов договор за закупуване на до 1,8 милиарда дози ваксини"За колко, 600 милиона европееца? Ако броим и децата и бебетата? Колко смятате че ще искат да ви боцкат с ефективните ефикасни безполезни неработещи експериментални псевдоваксини? Всяка година по два пъти? Както ви предупреждава всеки нормално интелигентен човек от половин година?

7

Парадокс

преди 3 години

0,72% e била смъртността на населението на Индия между 2008-2018г. Тези 250,000 смъртни случая преписани на Ковид са по малко от 0,01% смъртност. На практика броят на смъртните случаи не са се променили в сравнение с 2008-2018г. Нищо ново.

6

Зоро

преди 3 години

Индия е в топлия сезон. 40С но нещо нещата не им се получават.

5

Анонимен

преди 3 години

Пландемията се развива правилно печалбите на фармацевтичните компании са гарантирани.

4

Анонимен

преди 3 години

Как се развива една пандемия - аме като пандемия, ще се развива, развива пък ще и мине като на всички пандемии до сега.А с Индия не прекалявайте, че да не стане като с ковчезите в Италия - с една дува не преигравайте

3

Анонимен

преди 3 години

гаден е вирусът, но и тези политики на страните е още по-гаден. Например, ако си ваксиниран отиваш в Гърция спокойно, но ако си го изкарал до 6 месеца - не можеш без пср. Е, тук логика няма, освен, че парите са най-важните.

2

Кукловодител

преди 3 години

Управляваме я добре, както един наш шут казваше

1

Защо са ни нови,

преди 3 години

нали досегашните действаха на всички щамове!? Май лъжите им взеха да се показват.