7

Дико Сашев

преди 3 години

До Анонимен 7 Има огромна разлика между двата спорта и начина на ранкуване. В Художествената гимнастика си има Световни първенства. Преди са се провеждали веднъж на две години, а сега всяка година. Погледнах в нета какво е Световна купа и там няма много инфо. През 2017 са се провели 9 издания, а сега май наистина са всеки месец. Няма лошо и всеки ден да си раздават купи, но някак си е странно да използват думата Световна и уж неволно да се внушава, че е нещо от ранга на Световно първенство.

6

Анонимен

преди 3 години

Световната купа е техният турнир, който се провежда в различни държави по света - световен.. както в тениса има мастърси, те имат купи. Няма само едно европейско и световно да имат на година все пак. Браво на момичетата! Вчера случайно засягай повторение на световната купа в София по националната телевизия в Австралия и много приятно ми стана!

5

Щирлиц

преди 3 години

Във този спорт има много красота,както и във фигурното пързаляне.Момичетата са облечени така,защото няма как да играят с дълги рокли,и на високи токчета.Нека оценим труда им,независимо дали са спечелили медали или не.Нека ни радват все така.Успех!

4

Анонимен

преди 3 години

Много секси снимка :-):-)

3

Дико Сашев

преди 3 години

Някой може ли да каже каква е стойността на тази Световна купа? Не съм запознат, но имам усещането, че всеки месец се провежда Световна купа. Започвам вече да си мисля, че тези медали ги раздават като бонбони. Колко пъти в годината се провежда Световна купа?

2

анонимен

преди 3 години

Браво!

1

ПроСоТо

преди 3 години

хубави момичета,а да се чекнат така.......какво "красиво" виждат в тоя "спорт"?!