439

фори

преди 2 години

Мухобойко,Мухобойко,дърта и крадлива фурнаджийска лопата да беше спрял шоуто итвоите крадливи шоумени,че то от крадене държавата ни вече я няма!При бай Ставри виее мястото при бай Ставри!Направеното остава,ама и краденото остава и е чиста печалба!

438

Анонимен

преди 3 години

Той затова не ходи в НС да не харчи народни пари.

437

хм

преди 3 години

а Лойко струва 20 млрд на година в джоба му!

436

Анонимен

преди 3 години

А Борисов защо си спестява парите за .роститутка...толкова ли не може да си плати...5 хиляди лева си е спестил...така че да не говори какво са похарчили другите...заради него сме на този ред и България не може да се развива нормално...

435

Пиле Градус

преди 3 години

Некой сака ли чрез КУХ ОБОРОТ да вдигнем АКЦИИ и да източим ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ в НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ДАЛАВЕРИ В СВЕТА?Не бе за ЕДИН ПРИЯТЕЛ питам

434

Анонимен

преди 3 години

33 милиона на ден подари на сърбите с Турски поток през наша територия без ОТКЛОНЕНИЕ за България.

433

Анонимен

преди 3 години

4 МИЛИАРДА струваше Турски или т.н.Сръбски поток за сметка на БГ бюджета без нито 1 отклонение за България.решен еднолично от Бойко Борисов.

432

стар комунист

преди 3 години

Честит Ден на Победата над фашизма на всички прогресивни българи и хора на света! Борете се за свободата си ,за да не бъдете нечии роби и слуги!

431

SS

преди 3 години

не само ВСИЧКО, направено от ГЕРБ трябва да бъде ИЗЧЕГЪРТАНО !Самият ГЕРБ трябва да бъде ИЗЧЕГЪРТАН, както обеша Мая ! Бий беспощадно врага! "Наше дело правое - ПОБЕДА будет за НАМИ !МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за Бълггария !

430

k.k

преди 3 години

Най големия гепаджия в история бг.

429

Анонимен

преди 3 години

Тикво, всяка една стотинка, която е излязла от джоба ми, за да гледам как се гърчиш в зайчарника, си е струвала. Да беше мислил когато ти плащахме проститутката, еволюционно недоразумение! Предполагам, че спиш на мека възглавничка и сънуваш клипчета за големи деца, в които ти си главен герой.

428

1

преди 3 години

До Ф Д КОЛЕВ, прав си за всеки друг но не и за партията на приятеля на Илчовски.

427

ПКП

преди 3 години

точно ти ли ще държиш сметка,крадлив бай-ганьовецо..сигурно си заровил тонове злато и пачки в двора в банкя..да не говорим за хилядите биткойни,които откраднахте с цацаров и цветанов..и милиардите отклонени евросредства..никога нищо не ни е струвало по-скъпо от гербераското робство..дано откраднатото от шайката престъпници ,които окупираха България през последните години, си изгние някъде заедно с тях..

426

попа

преди 3 години

значи около 20-тина пъти по-евтино ни излиза отколкото гербераското робство..

425

Мишо

преди 3 години

Между другото видяхте ли поведението на ДА България в парламента?! През цялото време имах чувството, че мълчаливо подкрепят Борисов. Явно с Иван Костов са се договорили да не се ядът един друг, а той да им пусне малко от кокала. ДА България е фалшива партия и не се видя, че не си струва да се гласува за тях! Та те са просто гримираните мутри на престъпника Иван Костов. Не го ли помните човека взривил мавзолея!

424

дедо от село

преди 3 години

До Анонимен 427 Колко ни струваше ли? Струваше на държавата ,че народът й я направи водеща в много области на науката, икономиката , селското стопанство, индустрията!Сега сте трето качество хора ,защото бършете задниците на богатите и държавата е в разруха! С какво ще се похвалите сега- с тръните и бодилите в нивите,с прислугата която произвежда България?Няма инженери няма геолози няма лекари няма учители,всичко бяга.

423

Ф Д КОЛЕВ

преди 3 години

И все пак ще гласувам за ИТН.

422

шмatka

преди 3 години

До Курти Преди да ги ''подари'' на руснаците според теб,той ги открадна и трябваше да ги връща ,но ги върна от вашите портмонета!

421

Курти

преди 3 години

Тикво, ти подари на руснаците 3 млрд.$$$, а се оплакваш за едно чекмедже пълно с пари. Айде бегай у лево.......На никого няма да липсваш.....ЧАО

420

Анонимен

преди 3 години

Щом репресираните от властта се хвалят , че имали 300 милиона, а били прости селяни и жичкаджии, за какво говорим.