15

Влади

преди 3 години

Ел. система за издаване на рецепти работи, но не е разяснена на личните лекари и аптекарите. Вчера и при мен имаше недоразумения, но след телефонни разговори между аптекарката ,и личната лекарка, и друга аптекарка, нещата се оправиха. Който има желание, търси начин, който няма желание, търси причини.Ще ви видя на задължителното машинно гласуване.

14

Анонимен

преди 3 години

Защото от този Фигурант, дори клоун не става - той е жалък, не само смешен !Друго си беше предишния президент - сериозен мъж под сериозен чехъл. Хахаха. Радев е хиляди пъти по-добре от предложената Тетка Тачева, ако се сещаш. Между Тетка и Румбата няма място за сравнение. На следващите избори пак Тетка да кандидатират, че пак да изберем Радев.

13

Анонимен

преди 3 години

Едно нещо да е направено като хората за последните 30 години. Някой да ми каже моля ви поне едно.

12

Винету

преди 3 години

Всичко, до което се докосне ГРОБ и тъпата баннкянска муутра става за резил...всеки път издънки и всеки път МистърТулупДолапЧекмедже се обяснява по телевизията как някой друг е виновен!

11

Анонимен

преди 3 години

Като ни чипосат с ваксините електронните лекарства директно ще се доунлоадват от Облака като парите за тях също електронно ще ни ги вземат от сметката онлайн

10

Въпросчо

преди 3 години

А кога ще имаме електронен президент ? Защото от този Фигурант, дори клоун не става - той е жалък, не само смешен !

9

Гост

преди 3 години

Стига с тези писания!!Ходих на 5.05.при личната лекарка.Сестрата ми изписа лекарствата на мен и съпруга ми.Взех си ги днес без проблем от аптеката.Вечно нещо не ви е наред!!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

До 7Така си е. Баща ми с инсулт инфаркт троен байпас и т н ...трябва да чака пред личната лекарка с часове за 5.50 намаление от 59лв обща сума. Подигравка.

7

999

преди 3 години

Стига мрънкайте!!! ПОНЯКОГА СВОБОДНАТА ПРОДАЖБА, КОЯТО Е БЕЗ ЕЛЕКТРОННА РЕЦЕПТА, ИЗЛИЗА ДОРИ ПО- ЕВТИНО ОТ ЗАКУПЕНОТО С ОТСТЪПКА ПО КАСА.

6

Анонимен

преди 3 години

Под вещото ръководство на бай ви Ботокс хората останаха и без лекарства. Ценен гербаджийски кадър. Следващия път пак да назначат пeдaлетка за здравен министър - идеално се справя.

5

Анонимен

преди 3 години

После ще ни дават и електронни лекарства.

4

Анонимен

преди 3 години

Преживях пети и седми май основно между кабинета на личната лекарка и аптеките заради лекарствата на майка ми. Абсолютна аматьорщина е с тези рецепти към момента.

3

А ДЕКЕМВРИ

преди 3 години

МИНИСТЪРЧЕТО СЕ ДУЕШЕ:ДО КРАЯ НА 2020 ГОД ЩЕ ИМАМЕЕЛЕКРОНИ РЕЦЕПТИ. ДА АМАНЕ.

2

sis

преди 3 години

Има нужда медиите да обяснят подробно и ясно на населението какво е това нещо "Електронна рецепта". Майка ми на село, дето ходи до съседния град да и издадат рецепта трябва също да знае, а никой не казва. Днес ходих до личния ми лекар и ги попитах. Обясниха ми, че и те не са наясно. Хората, които трябва да ги издават. Изобщо наследения от предишните управляващи хаос продължава...

1

Анонимен

преди 3 години

Кога ще по1нат да издават електрическите рецепки?