20

Разгеле

преди 3 години

Най-после настигнахме хамериcuntците.Ония имат 46 дъ президентина, а наш'те главоци ще имат скоро 46-то всенародно събрание.Каква гордост за България, какво постижение, каква политическа предприемчивост,... :D

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Колко може да е с нови виждания другарката Манолова, завършила през 1988г Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински съюз на младежта в Москва?

18

Анонимен

преди 3 години

Ейййй , ако някой гласува за новите нефелни партии , гласува против родината си. Мислете бе .

17

Анонимен

преди 3 години

Мая да Яха метлата и дим да я няма

16

Анонимен

преди 3 години

Мая мутрата до нея Татяна закона- Ива миксера тя бърка Каши -тошко диктарчетоето тов не иска да вижда народа в народното събраниеда не збравим хамстера и жабока

15

северозапад

преди 3 години

Да вярно е избирателите не искат да гледат още един път трагико-комедия-цирк и щоу с чалга сценаристи.Дано слабите артисти гледат следващия парламент през крив макарон .Лесно е да се бориш да влезеш в парламента трудно е да поемеш отговорност 30 години се нагледахме на бой с лакти ,ритане по кокалчетата алчни самозабравили се дотам алчни депутати ,че не помнят от коя партия са но такъв сбиротък като ,Дончева ,Гечев,,Бабикян .Мика,Тошко и мн.др.не е било .Жалко простотията злобата надделя.

14

Анонимен

преди 3 години

В 45-ото НС партии, които се интересуват от себе си----------Не съ нервирай, бе, другарко Манолова, ти повече няма да влезеш в нито едно Народно Събрание!-))))

13

Иво

преди 3 години

"Шанс за Орешарски"

12

анонимен

преди 3 години

И сега какво стана с ревизията, Майче! Дано на следващите избори те отвеят, та да не крякаш вече!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Мая Манолова ли е нова? Това, че си е спретнала нова формацийка не заличава миналите й участия в управлението на държавата, под една или друга форма.

10

Евро Дикоф

преди 3 години

Дали пък тайнствената Мата Хари, не е самата Мая Манолова, защото се твърдеше, че е била влюбена в премиера, но който и отхвърлил с мераците с погнуса...

9

евтин популизъм

преди 3 години

А защо гласувахте против намалянето на партийните субсидии, *** Ленче? Ъ? Това грижа за хората ли беше или за собствения ви заддник? Какъв е сега този евтин популизъм? Айде и вие кръгом и ходом марш, както казва вожда ви!!

8

Анонимен

преди 3 години

Както видяхме, ГЕРБ, ИТН, ДПС и ДБ не пожелаха да се гласува за индексация на пенсиите и частния фалит и за колекторите. В момент, в който цените летят нагоре, хора губят работа, пенсионери оскотяват от недоимък, семейства с деца не могат да си посрещат нуждите! Тогава за какъв дявол са в НС, щом не искат да решат най- наболелите проблеми, щом партийните и личните им тънки сметки загърбят обществения интерес??? Защо сте там?

7

Анонимен

преди 3 години

Дано тая женица да не я изберат, че прави само простотии и поразии на ниво селска кметица.

6

До Мая Манолова

преди 3 години

Госпожо, не ктрябва 50 лв., а трябваше да приемете на второ четене индексацията на пенсиите. Вместо това слушамеВашият истеличен глас да ме занимавате с деутетски залатиу, субсидии,Росенец,партии на протеста и статукво и т.н. Хората са гладни и обезсърчени. Ако се интересувахте от обикновените хора трябваше да се занимавате с индексацията на пенсиите и приемане на закон за частния фалит, предвид обявявне за противокоституционност на добавката към ЗЗД. А вие какво - простотии и PR акции.

5

Анонимен

преди 3 години

Точно пък тя, която се интересува единствено само от себе си. Това се вижда и от озурпирането на трибунато нон стоп точно от нея. Една, едиствена, незаменима.С какво нейната партия се показа по-различна от другите подстачащи и нагрубяващи?

4

Dinosaurus

преди 3 години

Мутрата вътре работи усилено 8 дни "мутрите да си тръгнат"! За 10 000 лв заплата и няколко милиона за още машини, видеокамери и нови избори.

3

Анонимен

преди 3 години

Никога не е имало толкова провален парламент. И за това са виновни водачите на ИТН, ДБ и ИСМВ

2

Анонимен

преди 3 години

Поне видяхме хубавото тяло на Мая Манолова.

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо в следващия парламент няма да ви има и без това с чалгаря сринахте държавата за няма и месец