21

Пенчо

преди 3 години

А вие случайно да знаете какво е стойност на пари във времето? То и щастския долар е бил много скъп, но скоро време ще го ползват за тоалетна хартия...

20

Анонимен

преди 3 години

Аха и тука въвеждаме девиза на тотото- "С малки суми ама редовно"

19

дедо Ташунко

преди 3 години

Ще има само малък скок, но все по-начесто. На всеки 3-4 месеца.

18

ЦИНИК

преди 3 години

Могу скору жа стане такваз скъпотия,че няаа а можем ни ток ни газ си платим.Айде язе дживея на селу та моем минем по леко ,ама без електрика нимой.

17

Анонимен

преди 3 години

Подготвят ни за американския втечнен газ, който ще идва на двойна цена. И за да не стане рязък скок когато започнем да го внасяме, те с по 10-15% на година ще ни го увеличават.Така е, който иска да дружи с хамериканците, трябва да се бърка дълбоко в джоба - и свръх скъпи самолети ще плаща, и газ на двойна цена ще плаща, и туризъм няма да има...

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА заплатата ти каква беше? Че то хубаво 12 лв, ама нещо помня за заплати като 70-80 лв. Така, че май същата работа!

15

Анонимен

преди 3 години

Тия май сериозно искат да си намалят клиентите. А останалите да плащат от дъжд на вятър.

14

69

преди 3 години

трябва да започнат арести в енергийни дружества, това не се търпи

13

Митак

преди 3 години

Който живее на централно парно няма да има рязък скок цената ще ви го нотопурчат задната половинка тъй лекичко по лекичко

12

Анонимен

преди 3 години

Няма да има рязък скок,само много пъти по малко но от сърце!

11

РЯЗЪК СКОК

преди 3 години

....ще има, когато завършим самоубийствеия проект АнтиЕвропаПроАмерика и постигнем енергийна независимост! Остава още малко да го завършим този проект и да потънем окончателно в тъмнина, студ, няамане на икономика и бедност. Но ще бъдем политически коректни!Честито на всички лунатици!

10

Т.Шак

преди 3 години

Абе вие се порепчете още малко на Русия, пък ще видим дали ще има скок на цените или не!Тия ако ни врътнат кранчето, не само цените ще скочат, ами и режим на тока ще имаме. Повечето ни ТЕЦ-ове са на ръски газ, Лукойл е на руски петрол. Не е много полезно да влизаме в тона на евробюрократите, и да играем по свирката на Щатите, при положение, че задникът ни е така оголен в това отношение.Не съм някакъв пламенно надъхан русофил. Това са реалностите.

9

House M.D.

преди 3 години

Ванка, как защитаваш потребителския интерес, като цената на метана е три пъти по-висока от действителната? И защо най-после не постановиш цената на тока за бита да е равна на производствената на АЕС "Козлодуй"?

8

Анонимен

преди 3 години

видях болният Слави Трифонов.дето се крие.видях и Герб с пачките и кюлчетата.на следващите избори ще гласувам за БСП и тази председателка на Нар.Събрание с говорния дефект изпада в алцет и е неподходяща- прави анархия и скандали.парламентът не е лудница.

7

Анонимен

преди 3 години

Ние сме в НАТО, а купуваме газ от Русия. В същото време външната ни политика е по- зле от вътрешната. След последните избори се очертава да заменим политиката с цирк и шоупрограми, т.е., още по- добре ще стане. Какво очаквате?

6

Анонимен

преди 3 години

Първо ни информират, че скок на цените на газ, ток и парно нямало да има.След няколко дни ни казват, че рязък скок на цените на газ, ток и парно нямало да има.Уловихте разликата.

5

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали е отговорен КЕВР, но всяка година се вдигат цените Придажници

4

Анонимен

преди 3 години

krema za krematoriuma hubav li e?

3

Пен

преди 3 години

Няма да е рязко поскъпването. То е малко, но редовно :)

2

Анонимен

преди 3 години

prodavam sarce, drobcheta, babrecheta, cherva, koja, ushi...kato novi sa...;-)