9

ГЕРМАНИЯ

преди 3 години

Германия има опит с подобни анти-хуманни мерки и дискриминация. България няма и няма и да има. А колкото до стадния имунитет чрез ваксини - четете за Сейшелските острови - ваксинирани са 70%, повече дори и от Израел. В момента са с нова вълна и никой не може да го обясни. Колко още?

8

Анонимен

преди 3 години

5 - в Германия и сега ги има тези паспорти и има задължителни ваксини за децата, ако посещават ДГ и после за училище. За момента ваксината срещу корона не е задължителна. Да видим, дали до септ. нямя да се окаже че е... (през задната врата). Но се чудя какво се случва с хората, които по една или друга причина не могат да бъдат ваксинирани?

7

Не!

преди 3 години

Има и добра новина, при нас това няма да се наложи. За да стане, трябва критична маса от луди родители, които да си оставят децата. Тук я намерят 100 ***, я не...

6

Не!

преди 3 години

До House M.D."Калкулаторке, планират ваксинация, а не имунизация."Изпревари ме. Ама няма кой да им го набие в главите. Сутрин, обед, вечер ни лъжат за групов имунитет, който трябва да постигнем с ваксина, която не създава имунитет.

5

Анонимен

преди 3 години

До Не!Идеята на цялата пандемия е да се въведат след нея ваксинационни паспорти и така всяка година да боцкат народа задължително с някаква ваксина незевисимо от това за какъв вирус е създадена.

4

House M.D.

преди 3 години

Калкулаторке, планират ваксинация, а не имунизация.

3

Не!

преди 3 години

Така, така... Всичко си идва на мястото. Никога не е било заради старците. Следваща стъпка - без достъп до училищата за неваксинирани. Трагедията е пълна.

2

Анонимен

преди 3 години

То и с жълтите звезди е почнало доброволно...

1

Анонимен

преди 3 години

Аз моето дете няма да го пусна да се имунизира.