121

Анонимен

преди 3 години

Трябва незабавно да бъдат арестувани гербавите престъпници!А ОПГ-то да се обяви извън закона!

120

анонимен

преди 3 години

Като го гледам Тошето и се чудя-нали уж имал жена,та тя не го ли подсеща да се посреше малко,понякога да отиде да се постриже и като цяло да заглади косъма.Някъде четох,че е била от много заможно пловдивско семейство.Така ли не успява да го вкара малко в приличен вид,че мяза на някакъв несретник.Или и тя самата е от същия калибър?

119

Миро

преди 3 години

Какви мутренски тронове дрънкаш бе Трифонов е мутра още.преди 2 000 година.Я престанете с вашите отричиния на неща които сме видял с очите си.Той много добре си знае кой е затова ходи с охрана още през 1993-94 година. Омраз ата му,комплексарщината му,липсата на душевен мир той го е.споделял в предаванията си ,другите му здравословни проблеми ,та той си няма хал хабер от политика,да не говорим за отвратителни я му характер

118

А какво очаквате

преди 3 години

...от Славчо, който признава лично, че е бил много близък с олигарсите от прехода - Мултифруп и лично Илия Павлов, познавал лично Поли Пангев и Димата Руснака, лично гостувал в имението на Илия в Сащ и дори НЕ СЕ СРАМУВА, А СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА!!!! Не случайно и адвокатката на Мулти - Татяна Дончева вече е зам.председател на Парламента!А ВИЕ МУ ВЯРВАЙТЕ, НЕ ЗНАМ КАК ДА ВИ НАРЕКА!!!ЗА 17 % ГЛАСУВАЛИ СТАВА ВЪПРОС!

117

до 120

преди 3 години

Точно това е целта на новото ОФ. Те имат за цел да отвратят народа от политиците и да дойде ден когато хората няма да искат да гласуват.Целта им по- точно е да се стигне до извода, че е излишно да има партии в България. Защото ето, виждате ли (ще кажат) всички са масkари.Така Радев ще има на ход да поиска мечтаната от него и Десислава Радева (и спусналите го с парашут за тази цел) Президентска Република. Това е пътя им да накарат хората да стигнат до извода,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА.

116

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой кого плюе, но след като се нагледах на безмерната простащина на ИТН реших, че никога повече за тях няма да гласувам.Бягството на Слави от отговорност още от първия ден и до сега отказва да се яви на живо пред избирателите си. Откъде това високомерие?Избраха си Председател н НС против правилника.Вчера фльорцата прекъсна работата на Парламента та да не се гласуват пенсиите.АМИ СТИГА ВЕЧЕ!Нагледахме им се.

115

ГАЛОШКО Йорданов

преди 3 години

Днес не е ли ръсил мъдрости? Не? Веднага кухия Дълъг да му разпореди.

114

Длъжникът?!?

преди 3 години

Какви са тези простотии? Да не би да искате да кажете "Виновният"?

113

Щирлиц

преди 3 години

Може ли да преведете заглавието,че аз се обърках.

112

Анонимен

преди 3 години

Мутренските трoлове се пренасочиха от плюене по БСП, към плюене по Има такъв народ. Не се усещат, че са смешни.

111

Ганди

преди 3 години

Я да оставите Тошко левента,нали трябва да издържа сина си в Лондон,така ли се плащат. 50 000 паунда на година просто спестява ,от пострижка от четка за зъби и паста от *** от дрехи от всичко

110

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

И как мафията готви капан на себе си?

109

Истината е

преди 3 години

Мафията готви капан на Герб.

108

Анонимен

преди 3 години

Лъжливите чалгари накъкаха изборния кодекс, но когато трябва да си сложат председател и да си носят отговорността те естествено по чалгарски безотговорно изчезват със скорост на бити педеруунгели, каквито всъщност са. Всички ги разбраха, че за нищо не стават само за пошла просташка мазна чалга.

107

Анонимен

преди 3 години

До чалгарболи ли гербави ***. така ще е свиквайтеслед изборите теб ше те боли под кръста

106

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 107: "за шев"? Какво ще шият там?А за Иво Инджев: С една дума не е коментирал оттеглянето от ГЕРБ на кандидата за председател на ЦИК. Страх го е да не разсърди бат'си Бойко?

105

Анонимен

преди 3 години

До анонименИТН да предложат шахматистката за председател на ЦИК.Явно жената на всичко е съгласнатя е на издръжка на Черепа. Той ако нареди ще стане шеф на ЦИК и Фигуранта даже ще козирува!

104

Анонимен

преди 3 години

Чисто и пocто, що е то?шебека Тошко, ако се изкъпе :)

103

Анонимен

преди 3 години

кво толкова ,назначете Ванката за шев на ЦИК

102

анонимен

преди 3 години

ИТН да предложат шахматистката за председател на ЦИК.Явно жената на всичко е съгласна иначе нямаше да се излага да бъде кандидат-премиер точно 30 секунди.Нали може да пресмята ходове,икономист е с диплома от Свищов,говори 6 езика.Ето да запретват ръкави и да организират честни избори по-чалгаджийски.