7

IQ 3.14

преди 3 години

До Трудовакъи парада за деня на независима украина беше ок. нито един танк не беше макет, и нито един не угасна.

6

Въпроска ?

преди 3 години

Липсва ли ви маршовата стъпка на герберския прецидент Р.П. в Деня на храбростта и Българската армия ? Здраве , кураж , сили и късмет на българските воини, животновъди , именници и всички българи !

5

SS

преди 3 години

Тия бронирани машини дето ги произвежда Самоковският завод са подходящи за инкасо в опасна среда а за бойни машини са пълен .к.И то май само асемблираме.

4

Анонимен

преди 3 години

След години българите няма да знаят защо почиват на 6-ти май.

3

Трудовакъ

преди 3 години

То отдавна военни паради у нас няма. Пак ще се задоволим с парада на 9 май в Москва.Последният пълномащабен военен парад беше за 1300 годишнината (1981 г.) от основаването на Дунавска България от кан Аспарух. Може би е останал някъде в Тубата. Спомням си как военните аташета на империалистическите държави гледаха със замръзнали усмивки... После започнаха за правят икономии, а в последните 30 години цялата армия се превърна в пълна гротеска, на която и самият Франц Кафка би завидял...

2

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен3нали не очакваш ядрени ракети и ф-35 в държава, чиито президент и кабинета му бяха уличени в шпионаж в полза на русия? за да искаш, трябва да имаш да предложиш нещо различно от тумбаци, продажници, и шесто поколение ефрейтори.

1

КОЛЬО НАЗДРАВЕ

преди 3 години

ПО ДОБРЕ ДА ПОКАЖАТ ЗАПИСИ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ, А СЕГА ЦИРКАДЖИИ.!