96

анонимен

преди 3 години

До Нмк МАЙ ТИ УБЯГВА МИСЛЕНЕТО И НАЙ ВЕЧЕ ИНФОРМИРАНОСТТА. ИМА СИ ИЗБИРАТЕЛЕН КОДЕКС КЪДЕТО ТОЧНО Е НАПИСАНО КАК СЕ СФОРМИРА КОМИСИЯТА И СЪОТВЕТНО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ. КОЙ ГО ИЗБИРА. СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПОСТОЯННО ПО ПРЕЗИДЕНТА. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИЯ БОЧКО ТОЙ ЧЕТЕ И ВИ ДАВА ТОЧНИ ОТГОВОРИ. А ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ САМО ЕДНО БЕЗ ББ БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАКРИВА. ЕЙ КАКЪВ ПРЕМИЕР СМЕ ИМАЛИ ДО СЕГА. КАТО, ЧЕ ЛИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ВСЕ ТОЙ Я Е УПРАВЛЯВАЛ И Е УСПЯЛА ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА ДО СЕГА.

95

Радиоточката

преди 3 години

Се се пъне че всичко решава, хем като трябва да решава се оказва ,че не бил той. Другата радиоточка поп-звездата му бяха написали аналогия с котката на шрьодингер, та се чудя радиоточката със щръкнали уши преЦедент как влиза в този сетъп. Много радиоточки , много сценаристи баси хахаха Управленци Гаварит Масква Гаварит Дубай ,а ние трай да не ни бият натегачите от НСО

94

ПорЦелан

преди 3 години

*** = гол охлиф/плюжак.

93

ПорЦелан

преди 3 години

Гумен Главев има излъчване като на *** залепен под капака на водомерна шахта. Знаеш че е безопасен, но да го гледаш е неприятно.

92

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Не знам ка а,*** неа така?!Нищо не казвам и пак повтарям високо,ясно и на ум?!Умрем да го на чу кам на демокрацията ,*** знам че скоро тя ще ми го на чу ка!Има такъв народ,ама нема такъв руски иб рик пРЕЗИДЕНТ,на никое друго место в света!!Говоря ви бавно,щот чета трудно и щот сте 85%ви по Иво Христов и схващати трудно!Вето,Вето,вето,пардон,пардон,пардон,никакво вето,минава,минава,минава,ще подпиша в 3 часа на зазоряване, да удушим курица не птица,че ми писна туй блато с тез гя ури в него!!

91

Анонимен

преди 3 години

Радев е единствения до сега достоен български президент!Показа,че когато се спазват законите,нещата се получават така,както иска народа!Четейки обидните коментари на ГЕРБ-ерските симпатизанти,оставам с впечатление,че много ги боли и много страдат!Бистрият ум,хладнокръвието и безкористността надделяха над алчността,безпардонността и Андрешковщината в БГ политическото блато!

90

Нмк

преди 3 години

Вярно ти само изпълняваш .мишка

89

Но

преди 3 години

Ти си не президент , а президент-фигурант, така че може и да го направиш ! Ахааа.... знаем си те ние тебе, хитрецо.. !

88

Анонимен

преди 3 години

След години в историята за Радев ще пише така: 2020 година опита да свали властта чрез уличен преврат, 2021 г успя да осъществи преврата като разпусна ЦИК!

87

1

преди 3 години

До Време е...,я напиши,пожарникаря с розовите чорапи ,какво направи,че сме на дъното.

86

Радев за смях...

преди 3 години

Нашият прецедент не бил червен, а само Румен...

85

1

преди 3 години

До Анонимен-97 ,това няма как да стане,купувачите на тези бараки,са договорили,баснословни обещетения,при отказ,от получаването на таргите модел 1973г.

84

1

преди 3 години

Прочетох в "КРИТИЧНО",готви се нещо радостно ,за този изтерзан български народ.

83

Анонимен

преди 3 години

Закриването на ЦИК е първото нещо, правят всички диктатори. После следва овладяване на медии, заличаване на опозиционни партии и репресии срещу гражданите.

82

Анонимен

преди 3 години

Ако ГЕРБ загуби, ще има стабилно правителство

81

Анонимен

преди 3 години

Недопустимо, г-н Президент, е големината на парламентарната група (за по-елементарно - броя избиратели зад всяка партия) да е без значение при избора на състава и управлението на ЦИК. Но Вие това целяхте, нали? Сега съвсем законно можете да си ги подредите по Ваша угода. Мая Костинбродска би свършила чудесна работа, пък е и опитна в изнорните афери.

80

Време е...

преди 3 години

Време е за яйца и домати срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.

79

и те така

преди 3 години

честито на фигуранта , ше си има собствена ЦИК и собствено правителство , . като путин , мадуро и ким .

78

Анонимен

преди 3 години

Президентът не посочва и не избира ръководството на ЦИКсега да спре F16 и да купи Грипенако направи това ще гласувам за него

77

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!